Στο Ηρώδειο ο Νίκος Αλιάγας και η σύζυγός του Τίνα Γρηγορίου - Ποιοι άλλοι διάσημοι παρακολούθησαν την παράσταση της Λυρικής (φωτό)

Το ζευγάρι κάνει διακοπές στην Ελλάδα

Στο Ηρώδειο βρέθηκε χθες (27/7) ο Νίκος Αλιάγας μαζί με την σύζυγό του Τίνα Γρηγορίου που παρακολούθησαν την παράσταση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής «Χορός με τη σκιά μου» σε μουσική Μάνου Χατζιδάκι και χορογραφία Κωνσταντίνου Ρήγου.

Ο γνωστός παρουσιαστής της γαλλικής τηλεόρασης έχει έρθει για διακοπές στην Ελλάδα, την οποία και επισκέπτεται με την πρώτη ευκαιρία.

Μάλιστα εκείνος και η γυναίκα του πέρασαν μερικές μέρες χαλάρωσης στις Σπέτσες, ενώ υπενθυμίζεται ότι ο Αλιάγας πηγαίνει πολύ συχνά και στο Μεσολόγγι, την ιδιαίτερη πατρίδα του.

Τώρα το ζευγάρι παρακολούθησε την παράσταση με τον φακό του NDP να απαθανατίζει τόσο εκείνον και σύζυγό του, όσο και τους υπόλοιπους διάσημους που βρέθηκαν στο Ηρώδειο.

Μεταξύ άλλων εκεί ήταν ο Θοδωρής και η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η Ηρώ Καλοχρήστου, ο Αλέξανδρος Κασσανδρινός, η Θαλασσινή Μποσταντζόγλου και ο Κωνσταντίνος Μπιμπής

Ακόμα στο Ηρώδειο βρέθηκαν ο Χρήστος Σταϊκούρας, ο Γιώργος Κουμεντάκης και ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης, αλλά και η Στέλλα Λιζάρδη με τον Στέλιο Παρλιάρο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ