Η Μαρίνα Πατούλη, το παγκάκι με θέα, οι κρύες νύχτες της ψυχής και της μεγάλης μοναξιάς - Στη Μύκονο μετά το χωρισμό της (φωτό)

Ποζάρει με το μαγιό της μπορστά στην πισίνα

Μερικές ημέρες χαλάρωσης στη Μύκονο πέρασε η Μαρίνα Πατούλη που πριν από λίγο καιρό μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό της με τον Περιφερειάρχη Αττικής.

Τώρα σε ανάρτησή της στη σελίδα της στο Instagram δημοσίευσε μια άκρως καλοκαιρινή της φωτογραφία στην οποάι την βλέπουμε καθισμένη σε μια καρέκλα μπροστά στην πισίνα, να φορά το μαγιό της και χρυσά κοσμήματα.

Μάλιστα η ίδια συνόδεψε το ποστ της με λόγια του Γιάννη Ρίτσου γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Στην πόλη όπου ζεις θυμήσου να έχεις πάντα,ένα παγκάκι αγαπημένο,ένα παγκάκι με θέα,όπου θα σέρνεις κάθε φορά την ψυχή σου μέχρι εκεί, τις νύχτες τις πιο δύσκολες, τις κρύες νύχτες της ψυχής σου, τις νύχτες της πιο μεγάλης μοναξιάς....» Γ.Ριτσος #τροφηγιασκεψη #livelife #loveyourself #moodoftheday».

Και αυτό δεν ήταν το μόνο ποστ της με τα λόγια κάποιου Έλληνα ποιητή αφού συνόδεψε μια άλλη ανάρτησή της με λόγια της Κικής Δημουλά: «Όλοι έχουμε μέσα μας μιαν άλλη ζωή ,η οποία ενοχλεί, απαιτεί, παραπονιέται , δεν έζησε ...» όπως αφηγείται η αείμνηστη ποιήτρια μας που είχα τη χαρά να γνωρίσω προσωπικά , Κικη Δημουλά. Καλή εβδομάδα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ