Τα κορίτσια, το καλοκαίρι και ο έρωτας...: Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Έλενα Χριστοπούλου, Μαρία Σολωμού, Ρούλα Ρέβη (φωτό)

Οι φωτογραφίες τους στα social media μας γεμίζουν με αισιοδοξία!

Το καλοκαίρι βρίσκεται ήδη στα μισά και τα social media των Ελληνίδων celebrities γεμίζουν με υπέροχες φωτογραφίες που μας φέρνουν αισιοδοξία.

Άλλωστε ο έρωτας, τα μαγιό, ο ήλιος, τα παιχνίδια στο νερό είναι μόνο μερικά από τα όσα έχουμε συνδυάσει με την πιο θερμή εποχή του χρόνου.

Και ειδικά με την εμπειρία της πανδημίας καλό είναι να μένουν στη θετική πλευρά των πραγμάτων, κάτι με το οποίο φαίνεται να συμφωνεί και η Έλενα Χριστοπούλου που δημοσίευσε το πιο χαρούμενο, ροζ στιγμιότυπο!

«Καλημέρα μας ?Απαντάω με ροζ και χαμάγελο σε άλη την μαύριλα που κυκλοφορεί ?‍♀️» έγραψε στο post της.

Καλοκαιρινή όμως και η Ντορέττα Παπαδημητρίου που πόζαρε με το μπικίνι της στο μπαλκόνι του El Sol Hotel.

«Μύρισε την θάλασσα νιώσε τον ουρανό» γράφει από πλευράς της η Μαρία Μπεκατώρου, την οποία βλέπουμε με ένα υπέροχο φούξια ολόσωμο μαγιό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mariampekatwrou

Στιγμές χαλάρωσης περνάει όμως και η Ρούλα Ρέβη που έκανε μια απόδραση με τα παιδιά της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roula Revi (@roula.revi)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roula Revi (@roula.revi)

Η σύζυγος του Αποστόλη Τότσικα ξαπλωμένη σε ένα αναπαυτικό λευκό καναπέ μας λέει μέσα από την ανάρτησή της «πάντα ήταν χαρά για μένα να βρίσκομαι για λίγο μόνη» ενώ αστειευόμενη προσθέτει «πίσω από την πόρτα βρίσκονται τα παιδιά μου».

Απόδραση και για την Μαρία Σολωμού που από την Πάρο γράφει σε ανάρτησή της: «Ο τοίχος ο σωστός ,με το περβάζι του που ίσα ίσα με χωράει…. Μεγάλη επιτυχία από πέρσι….φέτος το τερμάτισα !!!».

Ακόμα η ηθοποιός σε προηγούμενο post της δημοσίευσε μια φωτογραφία της με ένα απίθανο μαγιό από το ελληνικό brand Madame Shoushou.

Τέλος η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ποζάρει με ένα εντυπωσιακό μαύρο ολόσωμο σε κάποια πισίνα. Χωρίς μακιγιάζ το μοντέλο και πρώην κριτής του GNTM ανέβασε τις πιο «δροσερές» φωτογραφίες της ημέρας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ