Στο ρομαντικό Capri η Κατερίνα Καινούργιου με το αγόρι της Φίλιππο Τσαγκρίδη: Οι πόζες, η γκαρνταρόμπα, τα αστειάκια του ζευγαριού (φωτό)

Μετά τη Μύκονο κάνουν διακοπές στην Ιταλία

Διακοπές στο ρομαντικό ιταλικό νησί Capri κάνουν η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, που περνούν ένα ξέγνοιαστό καλοκαίρι.

Το αγαπημένο ζευγάρι βρέθηκε για λίγο στη Μύκονο ενώ αυτές τις μέρες μένουν πολυτελές ξενοδοχείο Capri Palace, δημοσιεύοντας παράλληλα και ορισμένες φωτογραφίες στα social media.

Η όμορφη παρουσιάστρια έχει βρει τον έρωτα στο πλευρό του Φίλιππου Τσαγκρίδη που είναι γιος του Στέφανου Τσαγκρίδη και της Ειρήνης Παναγοπούλου και εγγονός του Περικλή Παναγόπουλου. Να σημειωθεί ότι πλέον ασχολείται και ο ίδιος με τα ναυτιλιακά ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση.

Οι δυο τους λοιπόν μοιάζουν να είναι πολύ ευτυχισμένοι με την Κατερίνα Καινούργιου να μοιράζεται μάλιστα στο Instagram και τα αστεία που έκαναν μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα ζήτησε από τον αγαπημένο της να την βγάλει φωτογραφία με την ίδια να γράφει μετά στο post της: «Τελικά …κάτι έκανε ✌?(αν κ μου έκοψε τις τέλειες εσπαντρίγιες μου ?».

Σε ένα από τα stories που έχουν δημοσιεύσει και οι δύο στα προφίλ τους διαβάζουμε δε την ερώτηση που έκανε η παρουσιάστρια στους followers της: «παιδιά σοβαρά τώρα μόνο εμένα ο σύντροφός βαριέται απίστευτα να με βγάζει φωτό ή συμβαίνει και σε εσάς;»

Οσο για τα ρούχα που έβαλε στην βαλίτσα της εκτός από τα μαγιό της η Κατερίνα Κιανούργιου πήρε μαζί της μερικά υπέροχα φορέματα με λουλούδια και prints που ταιριάζουν απόλυτα στην καλοκαιρινή μας γκρανταρόμπα!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ