Νίκος Μουτσινάς - Ζέτα Μακρυπούλια: Οι φωτό από τις διακοπές τους - «Εύχομαι να βρείτε μια τέτοια ψυχή για να νιώσετε τι σημαίνει φιλία»

Όμορφες στιγμές κάτω από τον ήλιο!

Νίκος Μουτσινάς και Ζέτα Μακρυπούλια κάνουν διακοπές μαζί με τον γνωστό παρουσιαστή να μοιράζεται στο Instagram σχετικές φωτογραφίες και να γράφει τα καλύτερα λόγια για την φίλη του και «πνευματική του σύντροφο» όπως την αποκαλεί.

Ο Νίκος Μουτσινάς τελείωσε με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στο τέλος του περασμένου μήνα και πλέον ξεκουράζεται μαζί με την ηθοποιό και παρουσιάστρια με την οποία έχει περάσει μαζί και άλλα όμορφια καλοκαίρια.

«Αυτό το κορίτσι είναι τόσα πολλά πράγματα για μένα..είναι κάτι ωραία βραδιά τον χειμώνα,πολλά γέλια, ατελειωτες συζητησεις και αναλυσεις και my spiritual partner..

Ευχομαι να βρείτε όλοι μια τέτοια ψυχή για να νιώσετε τι σημαίνει φιλιά.. Ρε Ζεταααααα? I love you ρε Ζεταααα ❤️» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ενώ στην φωτογραφία τους βλέπουμε και τους δύο ξαπλωμένους κάτω από τον ήλιο, μετά την βουτιά στη θάλασσα.

Πολύ τρυφερή είναι όμως και η εικόνα με την Ζέτα Μακρυπούλια να έχει αποκοιμηθεί στον ώμο του καλού της φίλου. Ελπίζουμε να έχουν και οι δύο ένα αξέχαστο καλοκαίρι!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ