Η Νανά Παλαιτσάκη γιορτάζει τα γενέθλια του γιού της Αλέξη: «Το μεγάλο μου γαλόνι, σ ευχαριστώ που υπάρχεις» (φωτό)

Είναι η αδυναμία της!

Τα γενέθλιά του έχει ο γιος της Νανάς Παλαιτσάκη και η μητέρα του συγκινημένη ανέβασε στο Instagram ορισμένες φωτογραφίες του αγαπημένου της Αλέξη.

Ο Αλέξης Δούκας είναι η μεγάλη αδυναμία της δημοσιογράφου ενώ να σημειωθεί ότι ο ίδιος ζει και εργάζεται στη Γερμανία.

«Σαν... τώρα είναι που γεννήθηκε και ένιωσα τι σημαίνει απέραντη Ευτυχία!! Σε πολλά τα έκανα λάθος.. Το μεγάλο μου "γαλονι", το ότι διεκδίκησε το όνειρο του από τα 17 με πίστη στις δικές του δυνάμεις! Ευχομαι από την ψυχή μου τόσο στα βιολογικά μας παιδιά, όσο και στα παιδιά καρδιάς να γίνει λιγότερο απάνθρωπος ο κόσμος που τα φέραμε.. Αλέξη μου σ ευχαριστώ που υπάρχεις #myson #anniversary #birthday #proud #iammother #mylion έγραψε στο post της η Νανά Παλαιτσάκη.

Φωτογραφίες: instagram/nanapalaitsaki

Η ίδια σε παλιότερη συνέντευξή της είχε πει για τον γιο της: «Στα 18 μου είχα ήδη κάνει τον Αλέξη. Ουσιαστικά το παιδί μου μεγάλωσε στο πανεπιστήμιο. Το κρατούσαν οι συμφοιτητές μου στο καφέ του Παντείου. Είμαι περήφανη για το γιο μου. Το να είμαι η μαμά του Αλέξη είναι ό,τι πιο σοφό έχω κάνει στη ζωή μου».

Και είχε προσθέσει: «Τελείωσε στην Ελλάδα ΤΕΙ, έκανε μετεγγραφή, τον πήραν στο Πολυτεχνείο του Μονάχου και πλέον δουλεύει ως υπεύθυνος στην ασφάλεια πτήσεων του αεροδρομίου»,

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ