Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ημέρα πίεσης και έντασης - Θα δοκιμαστεί το νευρικό μας σύστημα μέχρι το απόγευμα.

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Από προχθές, με τις πλανητικές αλλαγές που είχαμε του Δία και του Άρη, βαδίζουμε σε ένα διαφορετικό ενεργειακά τοπίο, στο οποίο καλούμαστε να προσαρμοστούμε σιγά σιγά. Σήμερα Παρασκευή η Σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιο του Κριού μέχρι τις 11:07 το βράδυ που θα περάσει στον Ταύρο. Από το ζώδιο του Κριού θα σχηματίσει δυο όψεις.

Ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα που είναι πιο απαιτητική όψη κυρίως για τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου, που μπορεί να νιώσουν μεγαλύτερη πίεση και ένταση, να γίνουν αποδέκτες χειριστικών συμπεριφορών και να δοκιμαστεί το νευρικό τους σύστημα μέχρι νωρίς το απόγευμα. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη από το ζώδιο σας δημιουργεί όψη έντασης με τον Πλούτωνα που επηρεάζει μέχρι νωρίς το απόγευμα, που κυρίως αφορά τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο κι έτσι μπορεί να βρεθείτε να τσακώνεστε για ψύλλου πήδημα ή να εκνευρίζεστε κάνοντας την τρίχα… τριχιά. Αν μάλιστα πιστεύετε ότι εσείς κάνετε θυσίες για τους άλλους και κυρίως στον χώρο εργασίας και παραμελείτε τις δικές σας ανάγκες, μπορεί να σας πνίγει το δίκιο και να ξεσπάτε ακόμη και σε αυτούς που δεν πρέπει. Από την άλλη σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκετε, με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα νιώθετε πολύ πιο κυκλοθυμικοί. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη από τον Κριό δημιουργεί μια όψη έντασης με τον Πλούτωνα σήμερα στήνοντας ένα σκηνικό πολέμου και στην δική σας περίπτωση ίσως και παρασκηνιακού πολέμου, γι’ αυτό χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί όχι μόνο σε αυτά που λέτε στους άλλους, αλλά και στον τρόπο που τα λέτε μέχρι νωρίς το απόγευμα. Φυσικά, θα πρέπει κι εσείς οι ίδιοι να αποφύγετε το παρασκήνιο και τα κουτσομπολιά ή τις φήμες. Ενδεχομένως, κάποιοι να συζητούν πίσω από την πλάτη σας κάποια πράγματα, στηριζόμενοι σε μια δική σας επιθετική συμπεριφορά. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με το τετράγωνο Σελήνης-Πλούτωνα μέχρι το απόγευμα η έμφαση σήμερα είναι στα οικονομικά αγαπητοί Δίδυμοι και πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συζητήσεις περί οικονομικών. Σαφώς δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να διεκδικήσετε χρήματα ή μια αύξηση. Μπορεί να έχετε διαφωνίες με τον σύντροφο σας αν έχετε κοινό πορτοφόλι ή με την οικογένεια σας για τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών. Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και με κάποιον συνεργάτη ή συνέταιρο που μπορεί να διαφωνείτε για το πώς πρέπει να διαχειρίζεστε τα έσοδα και τα έξοδα της επιχείρησης σας ή της επιχείρησης που εργάζεστε.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ