5 τρόποι για να κάνετε την τέλεια sleek ponytail - Δείξτε chic σε κάθε σας εμφάνιση, φέτος το Καλοκαίρι

Υπέροχες ιδέες για το πιο καλοκαιρινό χτένισμα... 

Η αλογοουρά είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο δημοφιλή χτενίσματα για κάθε ώρα και στιγμή. Η sleek εκδοχή της, δηλαδή η λεία πιασμένη ponytail, είναι ίσως η πιο απλή, αλλά άκρως εντυπωσιακή!

Το συγκεκριμένο χτένισμα έχει ορισμένες παραλλαγές που είναι εξίσου κομψές και στυλάτες. Πρόκειται για μικρές λεπτομέρειες που μπορούν να δώσουν σε αυτό το κλασσικό chic hairstyle μια εντελώς διαφορετική όψη.

Αναρωτιέσαι πως μπορείς να κάνεις ακόμη και μόνη σου την τέλεια λεία αλογοουρά που θα σε βοηθήσει να εντυπωσιάσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ;

Τα hairstyle tutorials που ακολουθούν θα σου δώσουν τις απαραίτητες οδηγίες για να τελειοποιήσεις το χτένισμα σου.

Πως να πετύχεις την κλασσική sleek ponytail

 

 

Αν θες να δημιουργήσεις την τέλεια sleek ponytail που δεν θα πετάει ούτε μια τρίχα και θα κρατήσει για ώρες αναλλοίωτη, δεν είναι ανάγκη να καλέσεις την κομμώτρια σου.

Μερικά απλά μυστικά, όπως αυτά που θα δεις στο παραπάνω βίντεο θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το λείο αυτό χτένισμα χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Και βέβαια τα συγκεκριμένα tips μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιαδήποτε λεία αλογοουρά, ασχέτως με το ύψος στο οποίο θα την έχεις πιάσει.

  1. Όλα ξεκινούν με πολύ καλό ίσιωμα των μαλλιών χρησιμοποιώντας ένα προϊόν κατά της θερμότητας και το σίδερο.
  2. Αφού ισιώσεις τα μαλλιά σου καλά, πιάσε τα στο ύψος που επιθυμείς.
  3. Πριν βάλεις το λαστιχάκι σου, χρησιμοποιήσε μια βούρτσα για να ισιώσεις τελείως τα μαλλιά σου, έτσι ώστε να μην πετάει ούτε τρίχα.
  4. Για καλύτερο αποτέλεσμα μπορείς να εφαρμόσεις ένα leave in conditioner ή κάποιο ελαφρύ τζελ, το οποίο θα διατηρήσει τα μαλλιά σου στην θέση τους.
  5. Με τη βοήθεια μια καθαρής οδοντόβουρτσας, ενός καθαρού πινέλου φρυδιών / μάσκαρας τελειοποίησε το αποτέλεσμα.
  6. Μετά τοποθέτησε το λαστιχάκι σου και σιγουρέψου πως η αλογοουρά σου είναι σφιχτή.
  7. Τέλος, κρύψε το λαστιχάκι παίρνοντας μια τούφα μαλλιών από το κάτω μέρος της αλογοουράς, την οποία θα κάνεις λεία με λίγο ελαφρύ τζελ ή leave in conditioner.
  8. Στριφογύρισε τη συγκεκριμένη τούφα γύρω από το λάστιχο και σταθεροποίησε το τελείωμα της με ένα τσιμπιδάκι.

Αυτό ήταν!

Sleek ponytail με χωρίστρα στην μέση

 

 

Μια εναλλακτική πρόταση για λεία αλογοουρά είναι και η παραπάνω. Αντί λοιπόν να πιάσεις όλα σου τα μαλλιά τραβηγμένα πίσω, χώρισε τα στη μέση και μάζεψέ τα χαμηλά στον σβέρκο.

Η δημιουργία αυτή της χωρίστρας θα σου χαρίσει ένα κομψό και εκθαμβωτικό look, όπως άλλωστε προτιμά και η Kim Kardashian.

60s λεία αλογοουρά με πλάγια φράντζα

 

 

Ακόμη μια ενδιαφέρουσα πρόταση για sleek αλογοουρά είναι και αυτή που προτιμά η Bella Hadid. Πρόκειται για μια εκδοχή ιδανική ακόμη και για μεσαίου μήκους μαλλιά που διαθέτει πέρα από πλάγια χωρίστρα και μια ρετρό όψη.

Ο τρόπος δημιουργίας της δεν είναι δύσκολος και το παραπάνω βίντεο θα σε βοηθήσει να την πετύχεις.

Εντυπωσιακή ρετρό sleek ponytail σε 5 μόλις λεπτά

 

 

Κι επειδή το vintage έχει επηρεάσει ιδιαίτερα τη μόδα τα τελευταία χρόνια δεν θα μπορούσαμε να μην προτείνουμε και την απλή αυτή sleek ponytail με γυρισμένες άκρες, στολισμένη με κορδέλα.

Η chic αυτή πρόταση χτενίσματος θα σε κάνει να τραβήξεις τα βλέμματα σε κάθε σου εμφάνιση!

Λεία αλογοουρά με όγκο και κυματιστά μαλλιά

 

 

Κι αν σου αρέσουν περισσότερο τα κυματιστά από τα ίσια μαλλιά ή απλά ψάχνεις μια sleek αλογοουρά με όγκο, δοκίμασε την παραπάνω.

Ξεκινώντας με ανάλαφρες μπούκλες και ολοκληρώνοντας με λίγο όγκο στο επάνω μέρος του κεφαλιού, μπορείς να πετύχεις το τέλειο επιμελώς ατημέλητο hairstyle ακόμη και για έναν γάμο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ