Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας θα βαπτίσει τον γιο του στην Κεφαλονιά - Η χλιδάτη δεξίωση με Νατάσα Θεοδωρίδου και Κωνσταντίνο Αργυρό (βίντεο)

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες 

Στο γραφικό χωριό Χαλικερή που βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της Κεφαλονιάς οι εργασίες είναι πολλές τις τελευταίες ημέρες. Και αυτό διότι σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας Έρικ Βασιλάτος και η σύζυγός του Δήμητρα, οι οποίοι ζουν μόνιμα στο Σικάγο των ΗΠΑ, επέλεξαν τη συγκεκριμένη τοποθεσία για την τελετή της βάπτισης του γιου τους, που θα πάρει το όνομα Σταύρος.

Η επιλογή δεν ήταν τυχαία τόσο στο όνομα όσο και στο χωριό που θα γίνει η βάπτιση αφού πρόκειται για το χωριό του πατέρα του επιχειρηματία, του αείμνηστου Σταύρου Βασιλάτου. Άλλωστε ο Έρικ λατρεύει την ιδιαίτερη πατρίδα του και την επισκέπτεται οικογενειακώς κάθε χρόνο.

Στην αγαπημένη του Κεφαλονιά είχε τελέσει μάλιστα και τα βαφτίσια της πρωτότοκης κόρης του το καλοκαίρι του 2018 στήνοντας και τότε ένα φαντασμαγορικό σκηνικό σε παραλία του νησιού με καλεσμένο τον Αντώνη Ρέμο.

Δείτε βίντεο από τα βαπτίσια του πρώτου τους παιδιού στα οποία παραβρέθηκε και ο Ρέμος

 

 

Αυτή τη φορά τη διασκέδαση θα αναλάβουν η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Παραμυθένιο σκηνικό

Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά λόγω των περιορισμών από την πανδημία. Και πάλι όμως ο εκατομμυριούχος επιχειρηματίας Έρικ Βασιλάτος φρόντισε φρόντισε να δημιουργήσει ένα παραμυθένιο περιβάλλον στο χωριό του πατέρα του. Συγκεκριμένα, νοίκιασε μια μεγάλη βίλα με θέα στη θάλασσα ενώ στον περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου στήθηκε μία εντυπωσιακή εξέδρα.

Σε αυτή θα εμφανιστεί μόνο ο ένας από τους δύο διάσημους καλλιτέχνες που έχουν προσκληθεί για να διασκεδάσουν τους καλεσμένους του οι οποίοι δεν θα ξεπερνούν τον επιτρεπόμενο αριθμό ατόμων που ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τις σχετικές δεξιώσεις αναφέει η Espresso.

Σύμφωνα με πληροφορίες, απόψε το βράδυ θα γίνει ένα πρώτο πριβέ πάρτι στον χώρο ενός καλοκαιρινού κλαμπ κοντά στο κοσμοπολίτικο χωριό Φισκάρδο. Το εν λόγω κλαμπ λέγεται Kastro, παραμένει κλειστό τα τελευταία χρόνια και θα ανοίξει ειδικά για τις ανάγκες του πάρτι όπου θα τραγουδήσει η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τη σειρά του θα πάρει τη σκυτάλη στη διασκέδαση των καλεσμένων του Έρικ και της Δήμητρας Βασιλάτου το βράδυ του Σαββάτου, λίγες ώρες μετά το μυστήριο της βάφτισης του γιου του ζευγαριού.

Το μενού θα είναι εντυπωσιακό ενώ τα ποτά και οι σαμπάνιες θα ρέουν σε αφθονία.

Τέλος έχει επιστρατευτεί και εταιρεία security, οι συνεργάτες της οποίας θα ελέγχουν περιμετρικά τον χώρο τόσο στο κλαμπ όσο και στη βίλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Έρικ Βασιλάτος θεωρείται τοπικός ευεργέτης του νησιού. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ