Made in Greece η Berequette: Γυναικεία ρούχα για κάθε στυλ - Δείτε την συλλογή (φωτό)

H λειτουργικότητα και η άψογη αισθητική του ρούχου είναι το ζητούμενο κάθε γυναίκας που έχει γεμάτο πρόγραμμα και θέλει να νιώθει άνετη, αλλά στυλάτη από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Σε αυτή τη γυναίκα απευθύνεται η Αντωνία Δημοπούλου, η πολλά υποσχόμενη νέα σχεδιάστρια που ήρθε να αφήσει το δικό της αποτύπωμα στο χώρο της μόδας.

Με σπουδές στα Οικονομικά και μακρόχρονη πορεία στο χώρο της Διοίκησης των Επιχειρήσεων, η Αντωνία Δημοπούλου αποφάσισε εν μία νυκτί να παρατήσει μία καριέρα με σταθερότητα για να ακολουθήσει ένα δρόμο πιο δημιουργικό κι ευχάριστο, το δρόμο της μόδας.

 

 

 

 

Δεν άργησε λοιπόν να δημιουργήσει μία ομάδα καλών συνεργατών κι ένα brand με δυναμική και προοπτικές εξωτερικού, που ακούει στο όνομα Berequette”.

 

 

 

 

 

 

Αν και ανερχόμενο ακόμη ταλέντο, αφού βρίσκεται στο χώρο περίπου 3 χρόνια, έχει ήδη κυκλοφορήσει υπέροχες συλλογές με αποκορύφωμα τη συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019, την οποία παρουσίασε στο Athens Fashion Trade Show 2019, στο Metropolitan Expo με επιτυχία

 

 

 

 

Η Αντωνία ξεκίνησε τη διαδρομή της στον χώρο της μόδας, πειραματιζόμενη με τα χειροποίητα κοσμήματα. Κορδόνια, νήματα βαμβακερά, μέταλλα, πέτρινα διακοσμητικά φτιάχνονται στο χέρι και συμπληρώνουν αρμονικά την συλλογή των ρούχων.

 

 

 

 

Οι δημιουργίες αποπνέουν δυναμισμό, αποφασιστικότητα, στυλ και χάρη και απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες... 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ