Η Ελεάννα Τρυφίδου με μαγιό μπικίνι μετά την απώλεια των 40 κιλών: «Όταν έχασα τα πρώτα 10 κιλά αισθάνθηκα σαν τον Τσιτσιπά»! (φωτό)

Ανανεωμένη και καλοκαιρινή!

Ανανεωμένη η Ελεάννα Τρυφίδου ποζάρει με το μαγιό της μετά την απώλεια των 40 κιλών. Η δημοσιογράφος περνάει όμορφες χαλαρές στιγμές κάτω από τον ήλιο απολαμβάνοντας τις διακοπές της.

«Το πρόσωπο του καλοκαιριού … mind the gap» γράφει σε ένα από τα ποστ της ενώ σε άλλη της ανάρτηση δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε με το μπικίνι της μπορστά στη θάλασσα.

«Γεννήθηκα 5.800 κιλά. Είχα πάντα παραπάνω κιλά, ίσως επειδή η μαμά μου δυσκολεύτηκε πολύ να με κάνει. Είχε πολλές αποβολές και οι ορμονοθεραπείες – 49 χρόνια πριν – δεν ήταν όπως σήμερα. Η πρώτη μου πολύ έντονη ανάμνηση ήταν στα 13 μου, όταν η μητέρα μου με πήρε σε κέντρο αδυνατίσματος. Θυμάμαι, όλη μου τη ζωή να κάνω δίαιτες. Υπήρξε μία περίοδος που έτρωγα τρία μήλα την ημέρα και έπινα γύρη» είχε πει η Ελεάννα Τρυφίδου μιλώντας στο περιοδικό Hello πριν λίγα χρόνια.

Ακόμα σε άλλη συνέντευξή της μιλώντας για την απόφαση του να χάσει κιλά η δημοσιογράφος είχε πει: «Ξύπνησα ένα πρωί και δε μπορούσα να περπατήσω. Έτσι ξεκίνησα. Έφτασα στο σημείο να λέω ότι δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου… Μεγαλώνοντας μια γυναίκα πρέπει να προσέχει ακόμα περισσότερο. Η αλήθεια είναι ότι και στις δυο καραντίνες έφαγα περισσότερο, περπάτησα αλλά έφαγα. Ήταν και μια δύσκολη περίοδος για μένα γιατί έχασα τη δουλειά μου, τον μπαμπά μου και είχαμε και καραντίνα».

«Πήρα πίσω πέντε κιλά, δεν είχα τη διάθεση να κάνω και διατροφή. Τώρα όμως ξεκίνησα πάλι να προσέχω γιατί τώρα είμαι έτοιμη» πρόσθεσε, επίσης, η Ελεάνα Τρυφίδου. «Μου αρέσουν τα ωραία κορμιά, τα θαυμάζω, θα ήθελα να είμαι αδύνατη. Έχω ακούσει να λένε «είμαι καλά με τον εαυτό μου», όχι δεν είσαι καλά απλά ωραιοποιείς μια κατάσταση. Όταν φτάσω το στόχο μου θέλω να βάλω μπικίνι. Όταν έχασα τα πρώτα δέκα κιλά αισθάνθηκα σαν τον Τσιτσιπά»!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ