Το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας House of Gucci με την Lady Gaga στο ρόλο της «μαύρης χήρας» - δολοφόνου του συζύγου της - έρωτας μόδα, διαφθορά (φωτό)

Τα glamorous outfits της πρωταγωνίστριας

Έρωτας, μόδα, διαφθορά στη νέα  ταινία του Ridley Scott, με την Lady Gaga στον ρολο της «μαύρης χήρας» Patrizia Reggiani - της συζύγου και δολοφόνου του μεγιστάνα της μόδας Maurizio Gucci.

Ήδη κυκλοφόρησε το τρέιλερ του πολυαναμενόμενου film και πήραμε μια γεύση για τα όσα μας περιμένουν. Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός μεταμορφώνεται στην σύζυγο του σχεδιαστή μόδας, τον οποίο υποδύεται ο Adam Driver. Glamorous outfits, vintage γούνες και απίθανα σύνολα από το αρχείο του οίκου μόδας, που άνοιξε αποκλειστικά για την ταινία.

Το έργο ακολουθεί την ζωή του Maurizio Gucci  και της πρώην γυναίκας του Patrizia Reggiani η οποία το 1995 προσέλαβε έναν πληρωμένο δολοφόνο για να τον σκοτώσει.

Να σημειωθεί ότι το σενάριο βασίζεται στο βιβλίο «The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed» της Sara Gay Forden. 

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας House of Gucci

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1973 ωστόσο το 1985 ο μεγιστάνας, που ήταν γιος του Rodolfo Gucci και εγγονός του ιδρυτή του γνωστού οίκου Guccio Gucci, άφησε την γυναίκα του για μια πολύ νεότερη. Το διαζύγιό τους οριστηκοποιήθηκε το 1991.

Το 1995 ο Maurizio σκοτώθηκε έξω από το γραφείο του στο Μιλάνο μετά από πυροβολισμό που δέχτηκε από τον πληρωμένο δολοφόνο.

Η Patricia, που έμεινε γνωστή ως «μαύρη χήρα» καταδικάστηκε το 1998 σε 29 χρόνια φυλάκισης.

Οι κόρες τους ωστόσο, Alessandra και Allegra ζήτησαν να μειωθεί η ποινή της καθώς υποστήριξαν ότι ο όγκος που είχε στον εγκέφαλο επηρέασε την κρίση της, όπως αναφέρει και το People επικαλούμενο την Vogue.

Το 2000 η ποινή της όντως μειώθηκε σε 26 χρόνια ενώ το 2016 αποφυλακίστηκε λόγω καλής διαγωγής, έχοντας μείνει στην φυλακή για 18 χρόνια.

Η Patrizia δικαιούται και εισπράττει ετήσια αποζημίωση άνω του 1 εκατομμυρίου δολαρίων από τον Gucci.

Επίσης μετά από μια συμφωνία που υπογράφηκε το 1993 δικαιούται και επιστροφή άνω των 22 εκατομμυρίων δολαρίων που συσσωρεύτηκε κατά τη διάρκεια της φυλακής, σύμφωνα με τον The Telegraph.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ