Τραγικός θάνατος για 22χρονο Youtuber: Ο Albert Dyrlund έπεσε από γκρεμό στις ιταλικές Άλπεις ενώ τραβούσε βίντεο (φωτό & βίντεο)

Τι είπε η μητέρα του νεαρού;

Τραγικό θάνατο «βρήκε» ο 22χρονος Youtuber Albert Dyrlund που έχασε την ζωή του όταν έπεσε από γκρεμό, την ώρα που γυρνούσε βίντεο.

Ο νεαρός Δανός, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην πλατφόρμα έχοντας 173 χιλιάδες subscribers, πέθανε έπειτα από πτώση στις ιταλικές Άλπεις, σύμφωνα και με τα όσα είπε η μητέρα του.

Ειδικότερα μιλώντας στο δανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TV2 η Vibe Jørger Jensen είπε ότι ο γιος της έκανε ένα βίντεο για το κανάλι του, όταν έπεσε από τα 199 μέτρα.

«Είναι μεγάλο το πένθος, αλλά θα ήθελα οι φαν του να το ξέρουν» ανέφερε χαρακτηριστικά η γυναίκα ζητώντας παράλληλα σεβασμό προς την οικογένειά της τις δύσκολες αυτές στιγμές. 

Ομάδα διάσωσης και ελικόπτερο κλήθηκαν να εντοπίσουν τον 22χρονο Youtuber ωστόσο δυστυχώς ο άτυχος νεαρός βρέθηκε νεκρός.

Ο Albert Dyrlund είχε δημιουργήσει το κανάλι το το 2016 και τα βίντεό του συγκέντρωναν πλέον χιλιάδες views και likes. Την ίδια ώρα μετρούσε 233.000 followers στο Instagram, ενώ ήταν ακόμα γνωστός για την κωμωδία Team Albert αλλά και για μια σειρά από τραγούδια που είχε φτιάξει.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ