Σκιάθος: 20χρονη Αυστριακή κατήγγειλε ομαδικό βιασμό από 4 άνδρες – Οι συλληφθέντες λένε ότι συνευρέθηκαν με τη θέλησή της

Η γυναίκα διευκρινίζει ότι η ίδια βρέθηκε με τη θέλησή της στο διαμέρισμα του ενός 27χρονου

Τον βιασμό της από μία παρέα Ελλήνων κατήγγειλε μία νεαρή γυναίκα, η οποία βρίσκεται στην Σκιάθο για διακοπές.

Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής γυναίκας, που κατάγεται από την Αυστρία, προχθές το βράδυ βρισκόταν σε ένα μπαρ του νησιού και διασκέδαζε με Έλληνες. Ωστόσο βάσει όσων ισχυρίζεται η τουρίστρια, ηλικίας 20 ετών, η διασκέδαση είχε άσχημη εξέλιξη.

Η γυναίκα διευκρινίζει ότι η ίδια βρέθηκε με τη θέλησή της στο διαμέρισμα του ενός 27χρονου.

Ωστόσο ξαφνικά και χωρίς να το περιμένει, εμφανίστηκαν και οι άλλοι τρεις. Έτσι, κατήγγειλε ότι η παρέα των τεσσάρων Ελλήνων, που επίσης βρίσκονται στο νησί για διακοπές τη βίασαν ομαδικά.

Η γυναίκα μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου, όπου κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της από τους τέσσερις άνδρες ηλικίας 30, 28, 26 και 27 ετών. Και οι τέσσερις συνελήφθησαν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρει το e-thessalia.gr αρνούνται ότι βίασαν τη νεαρή κοπέλα από την Αυστρία και υποστηρίζουν ότι συνευρέθηκαν ερωτικά μαζί της, αλλά με τη δική της θέληση. Για το περιστατικό αναμένεται να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομία.

Οι τέσσερις συλληφθέντες θα παραπεμφθούν στον εισαγγελέα και στον ανακριτή, αφού το αδίκημα είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ