Η Anne Hathaway με ένα epic post θυμάται τις ταινίες – σταθμό στην καριέρα της: Ο Διάβολος φορούσε Prada & το Ημερολόγιο μιας Πριγκίπισσας! Φώτο

Το Princess Diaries κλείνει τα 20 την ίδια χρονιά που το The Devil Wears Prada κλείνει τα 15 του χρόνια

Η Anne Hathaway με ένα επικό post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάνει ένα #throwback στις καλύτερες στιγμές της καριέρας της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anne Hathaway (@annehathaway)



Η πασίγνωστη Αμερικανίδα ηθοποιός ανήρτησε με νοσταλγική διάθεση στα social media δύο από τα πιο αγαπημένα σημεία αναφοράς της καριέρας της.



Πρόκειται για τις ταινίες «O διάβολος φορούσε Prada» και το «Ημερολόγιο μιας Πριγκίπισσας», τις οποίες η ίδια μας υπενθύμισε με το παρακάτω post.

Η όμορφη ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε: «Το Princess Diaries κλείνει τα 20 την ίδια χρονιά που το The Devil Wears Prada κλείνει τα 15 του χρόνια. Shut up! That’s all».



Η Anne Hathaway έχει βραβευτεί αρκετές φορές στην καριέρα της, είναι κάτοχος των βραβείων Oscar, Emmy Primetime και μίας Χρυσής Σφαίρας.



Οι ταινίες της έχουν καταγράψει κέρδη άνω των 6,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως, ενώ το όνομά της φιγούραρε στη λίστα Forbes Celebrity 100 το 2009.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ