Ανταγωνισμός αγάπης Σάκκαρη - Μαρέβα: Οι ευχές στο Instagram για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη που έχει γενέθλια (φωτό)

Oι δύο γυναίκες της ζωής του του έστειλαν τα πιο τρυφερά μηνύματα.... 

Τα γενέθλια του έχει σήμερα ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβας, Κωνσταντίνος. Ο γιος του Πρωθυπουργού, έγινε 23 ετών και δέχτηκε ευχές από όλα τα αγαπημένη του πρόσωπα και φυσικά της κοπέλας του, Μαρίας Σάκκαρη. 

Με μια ζεστή ανάρτηση γεμάτη τρυφερά συναισθήματα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η τενίστρια έστειλε χρόνια πολλά στον αγαπημένο της σύντροφο. Από την άλλη τις πιο όμορφες ευχές της έστειλε και η μητέρα του. 

Είναι σε όλους γνωστό ότι η Μαρία Σάκκαρη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι ζευγάρι εδώ και κάποιους μήνες και μάλιστα πολύ ερωτευμένο. 

«Χαρούμενα γενέθλια αγάπη μου. Μην σταματήσεις ποτέ να χαμογελάς», έγραψε στη σελίδα της στο προφίλ της στο Instagram η Ελληνίδα τενίστρια.

 

 

Η γνωριμία Μητσοτάκη - Σάκκαρη έγινε σε πάρτι στις Σπέτσες τον περασμένο Φεβρουάριο στο σπίτι ενός κοινού τους φίλου. O ίδιος βρίσκεται πάντα κοντά της σε κάθε της βήμα και την στηρίζει. 

Να θυμίσουμε πως λίγες ημέρες πριν, στις 25 Ιουλίου όταν είχε γενέθλια η Μαρία Σάκκαρη ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης της είχε ευχηθεί με παρόμοιο τρόπο ανεβάζοντας μια φωτογραφία που είναι μαζί.

 

 

 

Η μαμά Μαρέβα έγραψε στο Instagram της: ''Χρόνια πολλά αγάπη μου! Να είσαι πάντα καλά! Να παραμείνεις καλός και προσγειωμένος''. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ