6 χρόνια γάμου για τον Pierre Casiraghi & την Beatrice Borromeo: Όλοι θυμούνται την αριστοκράτισσα νύφη & τον Μονεγάσκο Πρίγκηπα (φωτό)

Η καλλονή Ιταλίδα νύφη της Καρολίνας του Μονακό...

Η 35χρονη Ιταλίδα καλλονή Beatrice Borromeo είναι τα τελευταία 6 χρόνια η σύζυγος του μικρότερου γιου της Καρολίνας του Μονακό, Pierre Casiraghi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eugenia Garavani (@eugeniagaravani)

 

 

 

Η καλλίγραμμη ξανθιά έχει αποκτήσει με τον πρίγκιπά της, δύο γιους, τον Stefano 4,5 ετών και τον 3χρονο Francesco.

 

 

 

 

 

 

Η κομψή Beatrice άρχισε να γίνεται ευρέως γνωστή το 2008 ως το κορίτσι του Pierre Casiraghi, ενώ οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 15 Ιουλίου του 2015 με πολιτικό γάμο στο Μονακό, ενώ την 1η Αυγούστου τέλεσαν τον θρησκευτικό τους γάμο στην Ιταλία. 

 

 

 

 

 

Η 35χρονη νύφη της Καρολίνας του Μονακό δήλωνε άθεη και αριστερή εν έτει 2005, πριν γίνει γνωστή η σχέση της με τον Pierre, ωστόσο, σήμερα, 16 χρόνια μετά, έχει μεταμορφωθεί σε κομψή πριγκίπισσα.

 

 

 

 

Ωραία σαν μοντέλο, η Beatrice ξεκίνησε να εργάζεται ως δημοσιογράφος από το 2006, οπότε και συμμετείχε σε εκπομπές της ιταλικής τηλεόρασης, και συγκεκριμένα στη Rai 2, ενώ έχει σκηνοθετήσει και πολλά ντοκιμαντέρ - τα περισσότερα στην ιταλική γλώσσα και ένα στα αγγλικά, που αφορά της γυναίκες στη μαφία. 

 

 

Έχει εργαστεί, επίσης, ως ρεπόρτερ για το "Il Fatto Quotidiano", το "Newsweek" και το "Daily Beast".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ