Στον ανακριτή ο συζυγοκτόνος της Δάφνης: Την σκότωσε την ώρα που κοιμόταν - Βρισιές & κατάρες από τους συγγενείς της 31χρονης (βίντεο)

Λίντσαραν τον συζυγοκτόνο της Δάφνης....

Συγγενείς της 31χρονης που δολοφονήθηκε στη Δάφνη λίντσαραν σήμερα το πρωί τον 45χρονο συζυγοκτόνο καθώς προσερχόταν στον ανακριτή.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον μεταφέρουν με ασφάλεια μέσα στο κτήριο αλλά αυτό δεν κατέστη άμεσα δυνατό. Ο 39χρονος δέχθηκε απανωτά χτυπήματα αλλά και αντικείμενα.

Τελικά οι αστυνομικοί με πολλή προσπάθεια μπόρεσαν να τον φυγαδεύσουν μέσα στον χώρο και να τον οδηγήσουν στον ανακριτή.

Σε βάρος του 39χρονου άνδρα αλβανικής καταγωγής ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση καθώς και για οπλοφορία- οπλοχρησία.

 

 

Ο κατηγορούμενος μετά το έγκλημα παραδόθηκε στις αρχές όπου φέρεται να ισχυρίστηκε πως σκότωσε την γυναίκα λόγω ζήλιας. Οι αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι του ζευγαριού βρήκαν το θύμα μέσα σε λίμνη αίματος.

eurokinissi

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην προανακριτική του απολογία στο Αστυνομικό Τμήμα Δάφνης περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας, με την οποία έχει αποκτήσει ένα παιδί 11 ετών. Φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι είχε βάλει «κοριό» στο κινητό της και υποστήριξε ότι διαπίστωσε ότι η σύζυγός του συνομιλούσε με κάποιον άνδρα. Το πρωί της περασμένης Παρασκευής, αφού πήγε τον γιο τους να παίξει μπάλα, επέστρεψε στο διαμέρισμα της οικογένειας στη Δάφνη.

 

 

«Για 10 λεπτά είχα θολώσει και γύριζε το μυαλό με αυτά που είχα ακούσει. Πήγα στην κουζίνα, πήρα ένα μαχαίρι από το συρτάρι. (…) Μπήκα στο δωμάτιό της, εκείνη κοιμόταν ανάσκελα και απευθείας όρμηξα πάνω της, ξάπλωσα πάνω της και την κάρφωσα με τη μύτη του μαχαιριού μία φορά στον λαιμό. Εκείνη τότε ξύπνησε, άρχισε να φωνάζει "πεθαίνω" και με το αριστερό χέρι της έκλεισα το στόμα.

Έτσι αριστερά από το κεφάλι της και με τα δυο μου χέρια της έκλεισα το στόμα γιατί φώναζε. Μετά από περίπου ένα λεπτό εκείνη σταμάτησε να αντιστέκεται και να φωνάζει. Σηκώθηκα, πήγα στο μπάνιο γιατί ήμουν γεμάτος αίματα. Φορούσα μία κοντομάνικη μπλούζα με ρίγες, την έβγαλα και την πέταξα στο καλάθι με τα άπλυτα.

Ξέπλυνα στον νιπτήρα τα χέρια μου και το πρόσωπο, φόρεσα τα ρούχα που φοράω τώρα και έκλεισα την πόρτα του δωματίου», κατέθεσε στους αστυνομικούς, περιγράφοντας τη σκηνή του εγκλήματος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ