Άση Μπήλιου: Η ημέρα ευνοεί τους πειραματισμούς, την επινοητικότητα και μας βοηθά να βρούμε δημιουργικές λύσεις στα προβλήματα μας

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Μια μέρα με ποικιλία στις επιρροές είναι η σημερινή, καθώς από τη μια έχουμε ένα θεσπέσιο τρίγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ουρανό, που ευνοεί τους πειραματισμούς, την επινοητικότητα και μας βοηθά να βρούμε δημιουργικές λύσεις στα προβλήματα μας, αλλά και να τονώσουμε τις σχέσεις μας κι από την άλλη -καθώς τα ξημερώματα της Τετάρτης συγκρούονται ο Ερμής με τον Ουρανό, αλλά αρχίζει η επιρροή από το σήμερα το βράδυ- μπορεί να έχουμε απρόοπτα, κυρίως στους τομείς που κυβερνά ο Ερμής στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις.

ΚΡΙΟΣ 

Σας απασχολούν κάποια ζητήματα επαγγελματικά ή οικονομικά που σας ασκούν πίεση. Ίσως περιμένετε κάποια απάντηση, έχετε αγωνία για ένα οικονομικό ή άλλο ζήτημα. Από την άλλη μπορεί σήμερα να θέλετε να κάνετε κάποιες αγορές για να σας φτιάξουν τα κέφια. Όχι ότι απαραίτητα χρειάζεστε ό,τι αγοράζετε, απλά προκειμένου να φτιάξετε τη διάθεση σας ίσως θέλετε να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας.

Η σημερινή μέρα προσφέρεται πάντως αν θέλετε να κάνετε μια κουβέντα για τα οικονομικά σας ή για κάποιο διακανονισμό, προσέχοντας βέβαια στις λεπτομέρειες. 

ΤΑΥΡΟΣ 

Στρες, απαιτήσεις και κάπως πιο εντατικοί  ρυθμοί στην καθημερινότητα σας, αφού όλοι κάτι ζητούν από σας σήμερα. Είναι μια μέρα που προωθεί την αυτοέκφραση, τη δημιουργικότητα, πολύ βοηθητική για τα δημιουργικά σας σχέδια, για τα θέματα των παιδιών, αλλά και για τον έρωτα. Δώστε ένα πράσινο φως αν σας ενδιαφέρει κάποιος-α, δείξτε το συναίσθημα και το ενδιαφέρον σας ή ανταποκριθείτε σε αυτό που σας δείχνουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα ξεκινά μάλλον με τεμπέλικη διάθεση, αλλά γρήγορα θα «ξυπνήσετε». Ίσως αντιμετωπίσετε κάποια αντίσταση σε μια συζήτηση ή μπορεί να σας πιέσουν σε ένα επαγγελματικό θέμα. Εσείς δεν είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε το βήμα των άλλων. Επιβάλλετε τους δικούς σας ρυθμούς όπου μπορείτε.

Τώρα αν δεν είναι στο χέρι σας, προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε το άγχος σας και κοιτάξτε να ξεκλέψετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και να χαλαρώσετε με όποιον τρόπο επιθυμείτε.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ