Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης δε μάσησε τα λόγια του για το #metoo: «Πρόκειται περί ηλιθίων - Δεν συνεργάστηκα ποτέ με κανέναν από αυτούς» (βίντεο)

«Ήρθε μια εποχή κάθαρσης που κάποιοι δεν την είχαν υπολογίσει - Η αλαζονεία είναι ο σίγουρος δρόμος για τον όλεθρο» 

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι not» ήταν χθες το πρωί, Δευτέρα 2 Αυγούστου, ο γνωστός ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Ελένη Τσολάκη τον ρώτησε μεταξύ άλλων και για τις καταγγελίες που έχουν γίνει στον καλλιτεχνικό χώρο, με εκείνον να απαντά έξω από τα δόντια.

Facebook/ArtRenos

 

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ήρθε μια εποχή κάθαρσης που κάποιοι δεν την είχαν υπολογίσει. Η αλαζονεία είναι ο σίγουρος δρόμος για τον όλεθρο. Όλα αυτά θα μπορούσαν έχουν αποφευχθεί αν κάποιοι άνθρωποι δεν νιώθανε τόσο σίγουροι. Αν κάποιοι άνθρωποι δεν νιώθανε ότι ήταν πέρα από οποιαδήποτε τιμωρία. Αυτό το συναίσθημα το πήραν μόνοι τους. Αυτοανακηρύχθηκαν μεγάλοι καλλιτέχνες! Τι μεγάλος καλλιτέχνης; Το μεγάλο καλλιτέχνη τον κρίνει ο χρόνος. Όταν είμαστε γέροι θα ξέρουμε ποιοι από εμάς υπήρξαμε σπουδαίοι καλλιτέχνες.

Μόνοι τους καβάλησαν το καλάμι. Η ηλιθιότητα τους έκανε να αισθάνονται άτρωτοι. Πρόκειται περί ηλιθίων. Δεν συνεργάστηκα ποτέ με κανέναν από αυτούς. Από ένστικτο ένιωθα ότι στον κύκλο που δημιουργούν κάτι δεν πάει καλά. Κουτσομπολιά ίσως να ακούστηκαν. Δεν ήξερα την εγκληματική δραστηριότητά τους γιατί δεν ήμουν ποτέ δίπλα τους. Μα είναι ηλίθιοι οι άνθρωποι

Το ότι τον θαυμάζεις επειδή κάποτε σε διασκέδασε… Είναι ένας βλάκας. Δεν είναι και τίποτα πνευματικοί άνθρωποι, από όλους όσοι κατηγορήθηκαν και είναι υπόδικοι, στην πραγματικότητα είναι ηλίθιοι. Πάρε τους έναν - έναν. Βλάκας, βλάκας, βλάκας. Ηλίθιοι. Και το ταλέντο δεν ξέρουμε αν είναι τόσο μεγάλο. Υπάρχει… ταλεντόμετρο; Έτσι έλεγαν μόνοι τους. Να πάρουν ένα ταλεντόμετρο, να το βάλουν και να μας πουν πόσο ταλέντο έχουν».

Facebook/ArtRenos

 

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη του δημοφιλούς ηθοποιού στο βίντεο που ακολουθεί (το σχετικό απόσπασμα βρίσκεται από το 7ο λεπτό και μετά):

Καθώς συζητούσαν η όμορφη παρουσιάστρια ανέφερε: «Εγώ θυμάμαι δηλώσεις συγκεκριμένων ανθρώπων, θυμάμαι του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος έλεγε για τον εαυτό του ότι “είμαι ο πιο πετυχημένος ηθοποιός της γενιάς μου”».

Και ο Ρένος Χαραλαμπίδης απάντησε: «Κι εγώ είμαι ο πιο πετυχημένος μπασκετμπολίστας της Ευρώπης! Μόνο που το λες, γίνεσαι βλάκας, δηλαδή… καλώς τον ηλίθιο, για περάστε από εδώ. Άμα είσαι τόσο βλάκας και η συγκυρία σου έχει δώσει κι ένα δωράκι της δύναμης, σε περιμένουμε φίλε να πέσεις. Είναι σαν να πέφτεις από έναν ουρανοξύστη και κάθε όροφο που κατεβαίνεις λες μια χαρά. Σημασία δεν έχει η πτώση, έχει η πρόσκρουση».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ