Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Προβλήματα σε θέματα που αφορούν τις τηλεπικοινωνίες, το διαδίκτυο, τις μετακινήσεις, έχει η σημερινή ημερα

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στους Διδύμους σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, ξεκινώντας με ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα το πρωί που δημιουργεί μια πιο ράθυμη διάθεση και κλείνοντας την ημέρα με μια αρμονική όψη τριγώνου με τον Δία.

Ο Ερμής συνεχίζει να σκοντάφτει πάνω στους γίγαντες του ηλιακού μας συστήματος σχηματίζοντας τα ξημερώματα τετράγωνο με τον Ουρανό, δημιουργώντας πάλι προβλήματα σε θέματα που αφορούν τις τηλεπικοινωνίες, το διαδίκτυο, τις μετακινήσεις. 

ΚΡΙΟΣ 

Τις πρωινές ώρες μπορεί να υπάρχει κάποιο θέμα στην επικοινωνία με τους άλλους και μια τάση για παρεξηγήσεις ή απρόοπτα κάπως εκνευριστικά. Παρόλα αυτά, στην πορεία της η μέρα θα είναι πιο θετική και, καθώς η τελευταία όψη της Σελήνης -πριν εξέλθει από τους Διδύμους- θα είναι το τρίγωνο με τον Δία, το αποψινό βράδυ θα είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό, ειδικά αν έχετε κανονίσει να το περάσετε με κάποιους φίλους ή έχετε ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να αυτοσχεδιάσετε.

ΤΑΥΡΟΣ 

Η μέρα ξεκινά κάπως άβολα, καθώς ο Ερμής από τον Λέοντα συναντά τον Ουρανό στο ζώδιο σας σε όψη τετραγώνου και ενδεχομένως να βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιο απρόοπτο σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή στην οικογένεια σας. Δεν είναι ανάγκη να είναι κάτι σοβαρό για να σας εκνευρίσει, αλλά μπορεί -για παράδειγμα- να ξεχάσετε τα κλειδιά σας ή ένας φίλος να ξεχάσει να σας επιστρέψει κάτι δικό σας που το χρειάζεστε, δηλαδή μικροπράγματα που μπορεί να σας δημιουργήσουν άγχος. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη εξακολουθεί την επίσκεψη της στο ζώδιο σας και σήμερα σε όλη τη διάρκεια της μέρας και, σε συνδυασμό με το τετράγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ουρανό, τις πρωινές ώρες μπορεί να πιεστείτε λίγο περισσότερο. Στην πορεία η μέρα εξελίσσεται πιο βατά και με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό θα καταφέρετε να βγάλετε εις πέρας το όποιο πρόγραμμα σας. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ