H Μέγκαν 40 ετών! το γιορτάζει με την.... πρώτη φωτογραφία της Λίλιμπετ από ... σπόντα (φώτο-βίντεο)

Η Μέγκαν γιόρτασε τα γενέθλια της με ένα βίντεο στο οποίο προσκαλεί 40 γυναίκες να αφιερώσουν 40 λεπτά από το χρόνο τους, για τις γυναίκες που έμειναν χωρίς δουλειά λόγω Κορωνοϊού 

Η Μέγκαν Μαρκλ γιόρτασε τα 40α γενέθλια της με έναν πολύ..... πρωτότυπο τρόπο. Η Δούκσισσα του Κέιμπριτζ , έφτιαξε ένα βίντεο για να βοηθήσει τις γυναίκες που έμειναν χωρίς δουλειά λόγω του Κορωνοϊού.

Στο βίντεο τη βλέπουμε σε διαδικτυακή συνομιλία με τη φίλη της, ηθοποιό Melissa McCarthy.

. Γυρισμένο στο σπίτι της στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, το βίντεο δείχνει τη Δούκισσα του Σάσεξ στο γραφείο της σε τηλεδιάσκεψη  με την ηθοποιό του Χόλιγουντ.

Στην αρχή του βίντεο η σύζυγος του Πρίγκιπα Χάρι λέει στην φίλη της ότι είχε μία καταπληκτική ιδέα.

Η Μέγκαν  μέσω του βίντεο που δημοσιεύθηκε στη σελίδα του ιδρύματος Sussexes, Archewell, προσκαλεί 40 γυναίκες να αφιερώσουν 40 λεπτά από το χρόνο τους για τις γυναίκες που έχασαν τις δουλειές τους λόγω Covid.

"Αναλογιζόμενη τα 40α γενέθλια μου, και τα πολλά πράγματα για τα οποία είμαι ευγνώμων σκέφτηκα ότι ο χρόνος είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που έχουμε.

Χρόνος με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, χρόνος που κάνουμε τα πράγματα που αγαπάμε, χρόνος που αφιερώνεται στην εκμάθηση, το γέλιο, την ανάπτυξη , και τον ιερό χρόνο που έχουμε στη γη.

Μεταξύ των πιο πολύτιμων δώρων του χρόνου είναι επίσης ο χρόνος που αφιερώνεται στην προσφορά προς άλλους γνωρίζοντας ότι μπορεί να συμβάλει σε απίστευτες αλλαγές

Γιορτάζοντας τα 40α γενέθλια μου, σκέφτηκα τι θα γινόταν αν αφιερώναμε όλες 40 λεπτά από το χρόνο μας για να κάνουμε κάτι καλό;

Στη διάρκεια της πανδημίας εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο, και πάνω από δύο εκατομμύρια στις Η.Π.Α, έχασαν τη δουλειά τους λόγω του Covid-19

Οι έρευνες δείχνουν ότι θα επιστρέψουν πολύ λιγότερες γυναίκες από ότι άντρες στις δουλειές τους. 

Προσκαλώ λοιπόν με αυτό το βίντεο 40 γυναίκες να αφιερώσουμε 40 λεπτά από το χρόνο μας για να βοηθήσουμε όσες έμειναν χωρίς δουλειά", αναφέρει στο κείμενο που δημοσιεύεται στη σελίδα του ιδρύματος Sussexes, Archewell, η Μέγκαν Μαρκλ.

Σύμφωνα με τη «Daily Mail», η Adele, η Sophie Gregoire ή η Stella McCartney έχουν ήδη δεσμευτεί να λάβουν μέρος στο Project της Μέγκαν, αναφέρει η Paris Match.

Η φωτογραφία της Λίλιμπετ

Μέχρι τώρα η Δούκσισα του Σάσεξ και ο πρίγκιπας Χάρι δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφία της μικρής κόρης του Λίλιμπετ - Νταϊάνα.

Ωστόσο στο βίντεο που δημοσίευσε η Μέγκαν για τα γεννέθλια της έχουμε την ευκαιρία να δούμε τη μικρή πριγκίπισσα έστω από... σπόντα.

Η Μέγκαν τηλεφωνεί στη φίλη της Melissa McCarthy.από το γραφείο της.

Πάνω στο γραφείο υπάρχουν οικογενειακές φωτογραφίες με το μικρό Άρτσι.

Στη μεσαία φωτογραφία βλέπουμε τον Πρίγκιπα Χάρι να φιλάει το μικρό κοριτσάκι του.

Αυτή είναι η πρώτη φορά, που εμφανίζεται δημόσια έστω και... θολά μια φωτογραφία της Λίλιμπετ δύο μήνες μετά τη γέννηση της, αναφέρει η Paris Match.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ