Σα να μην πέρασε μια μέρα : Η Κάρι & ο "Μr Big" στους δρόμους της Νέας Υόρκης - Τι θα γίνει με το θρυλικό ζευγάρι στο νέο κύκλο της σειράς; (φώτο)

Θα χωρίσουν τελικά η Κάρι και ο μεγάλος έρωτας της ζωής της; 

Η "Κάρι Μπράντσο" - κατά κόσμον Σάρα Τζέσικα Πάρκερ- και ο " Mr Big" (Chris Noth), υπήρξαν ένα από τα πιο εμβληματικά ζευγάρια της μικρής και της μεγάλης οθόνης.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς "Sex and the City" με τις περιπέτειες του θυελώδους έρωτα τους, αναστάτωσαν πολλές φορές τους φαν της σειράς και των ταινιών.

 

 

Ήταν λοιπόν μεγάλη η χαρά τους, όταν δημοσιεύθηκαν οι πρώτες φωτογραφίες από το πολυαναμενόμενο sequel "And Just like that".

Η Κάρι και ο Mr Big, ποζάρουν ξανά μαζί στους δρόμους της Νέας Υόρκης για τα γυρίσματα της νέας σειράς που θα προβληθεί στο HBO.

 

 

Προβλήματα στο γάμο

Σύμφωνα με το Page Six, που επικαλείται ως πηγή το γαλλικό Elle, το ζευγάρι πο υπαντρεύτηκε μετά από πολλές περιπέτειες στην πρώτη ταινία "Sex and the City" αντιμετωπίζει προβλήματα στο γάμο του.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να τους δούμε να φτάνουν και στο διαζύγιο!

 

 

Θα χωρίσουν τελικά η Κάρι και ο μεγάλος έρωτας της ζωής της; 

Θα το μάθουμε όταν μεταδοθούν τα 10 νέα επεισόδεια της σειράς.

 

 

Εκτός από τον Mr Big και την Κάρι στα γυρίσματα της νέας σειράς , έλαβαν μέρος και τα παιδιά της Charlotte και της Miranda (Lily, Rose και Brady)

 

 

Η Kim Cattrall, που υποδυόταν την Samantha Jones, θα είναι η μεγάλη απουσία στη νέα σειρά που έρχεται περισσότερα από δέκα χρόνια μετά την κυκλοφορία της δεύτερης ταινίας στους κινηματογράφους

 

 

Δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί η ημερομηνία προβολής των νέων επεισοδείων.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ