Ο Μπάρακ Ομπάμα έγινε 60 ετών η Μισέλ εύχεται & το Instagram "λιώνει" - Ακυρώθηκε το μεγάλο πάρτι με τους διάσημους καλεσμένους (φώτο)

Ακυρώθηκε το πάρτι γενεθλίων με τους 400 διάσημους καλεσμένους

Ο Μπάρακ Ομπάμα την Τετάρτη 4 Αυγούστου έκλεισε τα 60. Η σύζυγος του Μισέλ του έδωσε και διαδικτυακά τις ευχές της, και το instagram "έλιωσε"

"Ξέρω ότι από όλα τα επιτεύγματα σου, το πιο σπουδαίο ήταν να είσαι ένας παρών και πολύ αγαπητός πατέρας για τα κορίτσια μας. Ο καλύτερος όλων.

Σε ευχαριστώ που δεν άφησες τα βάρη του κόσμου, να σε εμποδίσουν να είσαι ένας υπέροχος σύζυγος και ένας υπέροχος πατέρας

Ευτυχισμένα γενέθλια Μπάρακ Ομπάμα",έγραψε στη λεζάντα της οικογενειακής φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram η Μισέλ Ομπάμα.

Σε άλλη ανάρτηση της έγραψε: "Ακόμα στρέφω το κεφάλι μου προς εσένα μετά από όλα αυτά τα χρόνια. Σε αγαπώ Μπάρακ".

Ακυρώθηκε το μεγάλο πάρτι γενεθλίων

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα  ακύρωσε  το προγραμματισμένο πάρτι των 60ων γενεθλίων του , που θα πραγματοποιούνταν στο κτήμα της οικογένειας,  Martha's Vineyard αυτό το Σαββατοκύριακο, λόγω των ανησυχιών για την εξαιρετικά μεταδοτική μετάλλαξη Delta του Covid-19

Η γιορτή γενεθλίων για τον πρώην Πρόεδρο είχε προγραμματιστεί νωρίτερα να πραγματοποιηθεί σε εξωτερικό χώρο και να τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα δημόσιας υγείας των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ, με Covid test   για τους επισκέπτες και συντονιστή ασφάλειας Covid στο χώρο, δήλωσε πηγή στο CNN νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περισσότεροι από 400 καλεσμένοι, συμπεριλαμβανομένων διασημοτήτων και πρώην αξιωματούχων της κυβέρνησης Ομπάμα, επρόκετο να παρευρεθούν στην εκδήλωση μαζί με σχεδόν 200 μισθωτούς υπαλλήλους που θα εργάζονταν στο πάρτι.

Αλλά τελικά ο Μπάρακ Ομπάμα γιόρτασε τα 60α γενέθλια του την Τετάρτη μόνο με την οικογένεια και στενούς φίλους.

Σύμφωνα με τη The New York Post οι καλεσμένοι θα έφταναν τους 475, ενώ ανάμεσά τους ήταν η Όπρα Γουίνφρι, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ και ο Τζορτζ Κλούνεϊ.  

Η εκπρόσωπος του Ομπάμα, Χάνα Χάνκινς το ανακοίνωσε σήμερα το πρωί, σύμφωνα με τους New York Times: «Λόγω της νέας εξάπλωσης της παραλλαγής Δέλτα στη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας ο πρόεδρος και η κ. Ομπάμα αποφάσισαν να περιορίσουν σημαντικά την εκδήλωση σ’ έναν κύκλο που θα περιλαμβάνει μόνον μέλη της οικογένειας και στενούς φίλους».

« Eκτιμά την αποστολή ευχών για τα γενέθλιά του από μακριά  (σ..σ ο Ομπάμα) και αναμένει τη στιγμή που θα συναντήσει σύντομα ανθρώπους».

Ο 44ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών (2009-2017) γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου 1961, στη Χονολουλού της Χαβάης, από Κενυάτη πατέρα και λευκή Αμερικανίδα μητέρα. Τα περισσότερα χρόνια της παιδικής του ηλικίας τα πέρασε στη Χονολουλού, ενώ από τα 6 του έως και τα 10 του χρόνια έζησε στην Τζακάρτα με τη μητέρα του και τον Ινδονήσιο πατριό του. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια (1983) και Νομική στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ (1991). 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ