Έλενα Χριστοπούλου: «Σε μια τέτοια τραγωδία δείχνετε πως περνάτε τις διακοπές σας. Κρατήστε καβάντζα την αδιαφορία» (φωτό)

«Καίγεται ο πλανήτης, δεν έχουμε άλλα περιθώρια»

Τις πυρκαγιές που μαίνονται στην χώρα σχολιάζει με αναρτήσεις της στα social media η Έλενα Χριστοπούλου, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα σε όσους συνεχίζουν ανενέχλητοι τις διακοπές τους.

Ειδικότερα σε story της στο Instagram έγραψε: «Σε μια τέτοια τραγωδία που βιώνει η χώρα, όποιοι άνθρωποι με γνωστό ή άγνωστο επώνυμο, δείχνετε πώς περνάτε στις διακοπές και πόσο cool είσαστε, κρατήστε το για εσάς, για να δούμε αν έχουμε χώρα, δάση, σπίτια, ζωή κτλ κτλ σε 2 ημέρες από τώρα.

Κρατήστε καβάντζα την αδιαφορία και μας την ξαναδείχνετε σε λίγες ημέρες από τώρα. Ευχαριστώ πολύ».

Σε νεότερη της ανάρτηση η Έλενα Χριστοπούλου δημοσίευσε ένα βίντεο με τα όσα άφησαν πίσω τους οι φλόγες γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Θα παρακολουθούμε αυτή τη φορά όλοι μαζί την αναδάσωση της Βαρυμπόμπης! Δεν μας έμεινε τίποτα άλλο πια να κάνουμε, να παλέψουμε για την ανάσα μας.

Θα παρακολουθούμε όλες τις αποζημιώσεις σε ανθρώπους που έχασαν το βιος τους σε όλη την Ελλάδα!

Καίγεται ο πλανήτης, δεν έχουμε άλλα περιθώρια πρέπει να *υπάρχουμε* για το σύνολο, πρέπει να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο όχι άλλη αδιαφορία και εγωιστικές πράξεις, το σπίτι του γείτονα μπορεί να σώσει ή να κάψει το δικό σου! Προσοχή μεγάλη και σήμερα κ αύριο κ πάντα, δεν έχουμε επιλογή άλλη!»

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ