Top Woman η Κρητικιά Κατερίνα - Η πυροσβέστης που συγκλόνισε στις μάχες με την πύρινη λαίλαπα - Η συγγένεια με την οικογένεια του Μανώλη Ρασούλη (φώτο)

Η γυναίκα που προκαλεί θαυμασμό και η οικογένεια του Μανώλη Ρασούλη

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι εικόνες από τις μάχες στα πύρινα μέτωπα που κατακαίνε τη χώρα αλλά και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες, πυροσβεστών, εθελοντών και πολιτών επιχειρώντας ό, τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να σταματήσουν την πύρινη κόλαση.

EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Μέσα σε όλους εκείνους που "πολεμούν" στα μέτωπα των πυρκαγιών και η  Κατερίνα Ιωαννίδου, η γνωστή ηρωίδα πυροσβέστης που για μια ακόμα φορά συγκλονίζει με την παρουσία της στα πύρινα μέτωπα.

EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Μια φωτογραφία της Κατερίνας στην φωτιά στις Αφίδνες, από τον φωτορεπόρτερ Μάριο Λώλο, στάθηκε αφορμή για εκδηλώσεις θαυμασμού από χιλιάδες πολίτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και έναυσμα για να μάθουμε την στενή σχέση της με την Κρήτη. 

EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Μάλιστα, η Κατερίνα Ιωαννίδου κατάγεται από την Κρήτη και έχει συγγένεια με την οικογένεια του αείμνηστου Μανώλη Ρασούλη. 

Το γεγονός γνωστοποίησε η ίδια η κόρη του Μανώλη, Ναταλία Ρασούλη, με ανάρτηση της. Φυσικά η Ναταλία δήλωσε πολύ υπερήφανη που είναι ξαδέρφια, ενώ υποκλήθηκε και στο μεγαλείο της.

EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Γράφει συγκεκριμένα στην ανάρτηση της:

"Μόλις μου είπαν, από την προηγούμενη ανάρτηση που έκανα για την μοναδική αυτή πυροσβεστίνα, την Κατερίνα Ιωαννίδου, ότι αυτή η σπουδαία γυναίκα είναι ξαδέλφη μου και τα έχασα!
Κόρη της ξαδέλφης του πατέρα μου από την Κρήτη, το γένος Ρασούλη.
Ε, δεν μπορώ να μην το πω και ας μην την έχω γνωρίσει προσωπικά. Ακόμα το μόνο σίγουρο:
Κοριτσάρα μου, είμαι περήφανη που είμαι ξαδέλφη σου!
Υποκλίνομαι στο μεγαλείο σου!"

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα της Κατερίνας Ιωαννίδου βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας, αναφέρει το Creta Live 

EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Μόλις ένα χρόνο πριν είχε προκαλέσει και πάλι αίσθηση, για την προσπάθειά της στην διάρκεια μεγάλης πυρκαγιάς που είχε ξεσπάσει στην Ανάβυσσο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ