Συγκίνηση με τα λόγια του Πικέ στον Μέσι: «Σ αγαπάω, ξεκινήσαμε 13 χρονών μαζί - γ@μημένη τρέλα, μια μέρα ξανά στη Μπαρτσελόνα» (φωτό)

«Τώρα φεύγεις, αλλά ξέρω ότι μια μέρα θα επιστρέψεις»

«Τίποτα δεν θα είναι ίδιο, μια μέρα θα επιστρέψεις» γράφει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του ο Ζεράρ Πικέ για τον Λιονέλ Μέσι που αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα.

Με ανάρτησή του στα social media ο ποδοσφαιριστής που συγκινεί με τα λόγια για τον φίλο και πρώην πλέον συμπάικτη του.

«Τίποτα δεν είναι πια ίδιο. Ούτε στο Καμπ Νόου, ούτε στη Βαρκελώνη, ούτε εμείς οι ίδιοι. Μετά από πάνω από 20 χρόνια στην Μπάρτσα, δεν θα φοράς τη φανέλα της. Η πραγματικότητα, μερικές φορές, είναι πολύ σκληρή.

Γνωριστήκαμε το 2000, ήμασταν 13 ετών και είμαι μια ολόκληρη καριέρα μπροστά μας. Τι καριέρα! Αν την σχεδιάζαμε εκείνη τη στιγμή, θα ήταν αδύνατον να είναι καλύτερη. Γ@μημενη τρέλα!

 

Στην πρώτη μου σεζόν, αφότου επέστρεψα στην Μπαρτσελόνα, κατακτήσαμε το τρεμπλ και έγινε ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών. Από το Ροσάριο άγγιξες τον ουρανό της Ρώμης. Εκεί ξεκίνησε ο θρύλος σου. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Και τι ωραία περάσαμε!

Τώρα φεύγεις, αλλά ξέρω ότι μια μέρα θα επιστρέψεις. Έχουν μείνει πράγματα να κάνει. Να περνάς καλά, να το απολαύσεις όπου πας και να νικάς όπως μόνο εσύ ξέρεις. Εδώ, θα μας λείψεις. Σ' αγαπώ Λέο» έγραψε στο post του δημοσιεύοντας παράλληλα μια φωτογραφία τους.

Ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις για τον Μέσι 

«Οι διαπραγματεύσεις ολοκληρώθηκαν επίσημα. Η ανακοίνωση αργότερα», έφτασε στο σημείο να γράψει στο Twitter ο Καλίφα Μπιν Χαμάντ Αλ Τανί, ο μικρότερος αδελφός του εμίρη Ταμίν Μπιν Χαμάντ Αλ Τανί, ιδιοκτήτης του γαλλικού συλλόγου, δημοσιεύοντας ένα φωτομοντάζ του Αργεντινού άσου με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Ο Χόρχε Μέσι, πατέρας και μάνατζερ του κορυφαίου ποδοσφαιριστή στον κόσμο, αναμένεται στο Παρίσι και, από σήμερα έως αύριο, θα πρέπει να καθορίσει όλες τις λεπτομέρειες του διετούς συμβολαίου, με οψιόν και για έναν τρίτο χρόνο, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ηλεκτρονική έκδοση της ισπανικής εφημερίδας Mundo Deportivo.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ