Το Twitter αποθεώνει τους Unboxholics: Οι Έλληνες gamers μάζεψαν πάνω από 300.000 για τους πυρόπληκτους - «μπράβο!» (φωτό & βίντεο)

Μέσα από ένα έκτακτο live streaming

Μέσα σε λίγες ώρες οι Unboxholics κατάφεραν να συγκεντρώσουν περισσότερες από 300.000 για τους πυρόπληκτους και το Twitter τους αποθέωσε.

Ειδικότερα οι νεαροί gamers που έχουν το δικό τους κανάλι στο YouTube, το οποίο μετρά περίπου 871 χιλιάδες subscribers, έκαναν ένα live stream με σκοπό να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από τις πυρκαγιές.

Σε σχετικό post τους στα social media αναφερόταν χαρακτηριστικά: «ΕΚΤΑΚΤΟ LIVE STREAM οικονομικής ενίσχυσης των πυρόπληκτων! Παρασκευή 6 Αυγούστου στις 23:45 στο Twitch των Unboxholics, μαζεύουμε χρήματα για να στηρίξουμε τις οικογένειες που μας χρειάζονται! Όλα τα donates (δωρεές) θα διατεθούν σε ειδικούς λογαριασμούς που θα σας ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια του live stream! Το UH FAMILY γίνεται ξανά UH ARMY!».

«€300.000+ για τους πυρόπληκτους στο live stream των Unboxholics. Ευχαριστούμε για όλα. Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας σε όσους δοκιμάζονται...Folded hands» έγραψαν σε νεότερή τους ανάρτηση.

Η πρωτοβουλία τους αυτή συγκέντρωσε πολλά σχόλια στο Twitter με τους χρήστες να αποθεώνουν την κίνηση ανθρωπιάς των Unboxholics, το όνομα των οποίων έγινε trend στην πλατφόρμα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ