Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Φωτό & βίντεο από τον γάμο τους στη Σύρο - Κούκλα η «Δρόσω» με το νυφικό της, κομψός και ο γαμπρός

Ανήμερα των γενεθλίων της!

Με πολιτικό γάμο παντρεύτηκαν η Δανάη Μιχαλάκη και ο αγαπημένος της Γιώργος Παπαγεωργίου, στην Έπαυλη Τσιροπινά, στο πρώην δημαρχείο Ποσειδωνίας στη Σύρο, παρουσία αρκετών φίλων και συνεργατών των δυο ταλαντούχων ηθοποιών.

Φορώντας ένα λευκό νυφικό με διακριτικά κοσμήματα, συνοδευόμενη από τον πάτερα της Γιώργο Μιχαλάκη η ηθοποιός της σειράς Άγριες Μέλισσες έφτασε στις 18:40 στο γραφικό χωριό της Ποσειδωνίας. Κομψός και ο γαμπρός που επέλεξε για τον γάμο ένα λευκό κοστούμοι.

Μάλιστα να σημειωθεί ότι ήταν και τα γενέθλια της Δανάης Μιχαλάκη και έτσι αυτή η ημέρα θα συμβολίζει τώρα και τον έρωτα της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

Τον πολιτικό γάμο πραγματοποίησε η πρώην καθηγήτρια της Δανάης και δημοτικής σύμβουλος κα. Ειρήνη Δράκου, σύμφωνα με το cyclades24.gr. 

Tο παρών στην γαμήλια τελετή μεταξύ άλλων έδωσαν οι Δημήτρης Γκοτσόπουλος (Δάσκαλος),  Μαρία Κίτσου,  Έλλη Τρίγγου (αδελφές), Αναστάσης Ροϊλός (Νικηφόρος), Εριέττα Μανούρη, Βίκυ Διαμαντοπούλου (Σοφούλα), Αλέξανδρος Καλπακίδης (Καφετζής), Γιώργος Ηλιόπουλος (Κουρέας), Γιάννης Κουκουράκης (Κωνσταντής), Κωστής Σαββιδάκης, Δημήτρης Γκοτσόπουλος καθώς και το συγκρότημα του Γιώργου Παπαγεωργίου ”Polkar” (Γιάννης Κυρατσός, Λάζαρος Πλιάμπας, Γιάννης Μπέλος, Γιώργος Αβραμίδης, Μιχάλης Καρανίκος) οι οποίοι υποδέχτηκαν με τα όργανα τους τη νύφη με το ‘’φραγκοσυριανή’’.

Το χτένισμα και το βάψιμο της Δανάης επιμελήθηκε ο Γιώργος Παυλάκης.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ