Συγκινεί η Τζένη Μπότση με το μήνυμα στην κόρη της: «Πονάει η ψυχή μου… και σκίζεται όταν σκέφτεται ότι δεν θα έχεις μνήμες...» (φωτό)

Για τις καταστροφικές πυρκαγιές

Συγκινεί η Τζένη Μπότση με την ανάρτησή της για την καταστροφή που προκάλεσε η φωτιά, με την ίδια να στέλνει ταυτόχρονα ένα μήνυμα στην κορούλα της.

Ειδικότερα η ηθοποιός, που έχει σπίτι σε μια από τις περιοχές που δοκιμάστηκαν από τις πυρκαγιές, δημοσίευσε στο Instagram μια συγκλονιστική φωτογραφία γράφοντας στο post της τα εξής:

«Πονάει η ψυχή μου…. Και σκίζεται όταν σκέφτεται ότι δυστυχώς δεν θα έχεις μνήμες από το δάσος που ζούσες και που έκανες βόλτες μέχρι χτες…. Σου υπόσχομαι όμως ότι θα κινήσω γη και ουρανό και θα στο ξανακάνω όπως ήταν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenny Botsi (@jennybotsi)

Για εσένα, για τους φίλους σου που μεγαλώνατε στον ίδιο δρόμο και τώρα θα δεν θα είστε πια γείτονες, για όλα τα παιδιά του κόσμου, για τη μητέρα μου που περνούσε εκεί τα καλοκαίρια της…. Έτσι λοιπόν θα φυτέψεις το πρώτο σου δέντρο ….και θα το καμαρώνεις να μεγαλωνει όπως καμαρώνω κι εγώ εσένα!».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenny Botsi (@jennybotsi)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenny Botsi (@jennybotsi)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenny Botsi (@jennybotsi)

Υπνεθυμίζεται ότι η Τζένη Μπότση έγινε μαμά για πρώτη φορά το 2019, οπότε και έφερε στον κόσμο την κόρη της, πατέρας της οποίας είναι ο Αλέξανδρος Μιχαλάς.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ