Βασίλης Φλώρας: Αυτός είναι ο εθελοντής πυροσβέστης που έχασε την ζωή του στην Ιπποκράτειο Πολιτεία - «ο χαμογελαστός άνθρωπος» (φωτό)

Ήταν πατέρας δύο παιδιών

Μεγάλη θλίψη έφερε η είδηση του θανάτου 38χρονου εθελοντή πυροσβέστη ΄που έδωσε «μάχη» με τις φλόγες στην Ιπποκράτειο Πολιτεία. 

Ο Βασίλης Φλώρας έχασε τη ζωή του από χτύπημα μετά από πτώση κολώνας της ΔΕΗ την Παρασκευή 5 Αυγούστου. Διακομίστηκε στο ΚΑΤ ωστόσο παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες τον γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

«Την 14:00 της σήμερον διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ κάτοικος της Ιπποκράτειου Πολιτείας, ηλικίας 38 ετών με κτύπημα στο κεφάλι με μη ανιχνεύσιμα ζωτικά σημεία, από πτώση στύλου της ΔΕΗ, σύμφωνα με μαρτυρίες παρευρισκομένων. Έγινε προσπάθεια ανάνηψης επί 70 λεπτά χωρίς αποτέλεσμα» ανέφερε σε ανακοίνωσή του το νοσκομείο.

Ο Βασίλης Φλώρας ήταν πατέρας δύο παιδιών και  τεχνικός drone, ενώ η κηδεία του αναμένεται να γίνει την Τρίτη, στα Άνω Λιόσια.

«Λένε ότι δεν μπορείς να διαλέξεις πότε ή πώς θα πεθάνεις. Αλλά μπορείς να διαλέξεις το πώς θα ζήσεις. Ο φίλος μας, συνεργάτης μας, σύζυγος και πατέρας δυο παιδιών, Βασίλης Φιλώρας, έζησε την κάθε του μέρα με χαμόγελο, ευγένεια και ανιδιοτελή αγάπη. Το νήμα της ζωής του έληξε άδικα χθες, επιχειρώντας με αυταπάρνηση ως εθελοντής πυροσβέστης στην Ιπποκράτειο Πολιτεία» ανέφερε χρήστης του Twitter σε ανάρτησή του, για τον χαμό του εθελοντή πυροσβέστη.

Την ίδια ώρα συγκινητικό είναι και το post του δημοσιογράφου Χρήστου Βασιλόπουλου, ο οποίος έγραψε:

«Η απώλεια του φίλου και συνεργάτη Βασίλη Φιλώρα στην φωτιά στην Ιπποκράτειο Πολιτεία μας έχει συγκλονίσει. Πατέρας 2 παιδιών έσπευσε εθελοντής για την διάσωση περιουσιών. Και η κατάρρευση της καλωδίωσης της κολόνας του ηλεκτρικού ρεύματος του στέρησε την ζωή. Ήταν μόλις 38.

Ο χαμογελαστός άνθρωπος υπήρξε κορυφαίος τεχνικός στο χώρο των drone και εξειδικευμένος χειριστής που άνοιξε δρόμους σε άλλους. Είχε μόνο φίλους και πάντα θα τον θυμόμαστε με αγάπη.  Συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Θα είμαστε στο πλευρό της για απόδοση δικαιοσύνης».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ