«Γύρνα στα παιδιά και τον άντρα σου & μην ασχολείσαι με τους ρινόκερους»: Η αντίδραση των θαυμαστών της πριγκίπισσας Σαρλίν - φουντώνουν οι φήμες διαζυγίου

Έχει να παέι στο Μονακό από τον Ιανουάριο

Από τον Ιανουάριο λείπει από το πριγκιπάτο η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό που παραμένει στη Νότια Αφρική μέχρι να αναρρώσει από την λοίμωξη που την ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα.

Η 43χρονη πρώην ολυμπιονίκης της κολύμβησης βρέθηκε στην χώρα όπου μεγάλωσε  για να βοηθήσει στον αγώνα κατά της λαθροθηρίας ρινόκερων ωστόσο το πρόβλημα με την υγεία της δεν της έχει επιτρέψει ακόμα να επιστρέψει κοντά στα 6χρονα δίδυμα παιδιά της Ζακ και Γκαμπριέλα.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PatRegal (@patregal)

 

 

 

Πολλοί είναι λοιπόν τώρα οι χρήστες των social media πουσχολιάζουν στις αναρτήσεις της πριγκίπισσας γράφοντάς της «γύρνα πίσω στον άντρα και τα παιδιά σου» ενώ άλλοι την παροτρύνουν να «αφήσει τους ρινόκερους».  Άλλοι πάλι έχουν εντελώς διαφορετική αντιμετώπιση, λέγοντάς της να «ξεχάσει τον άντρα της και να ζήσει την ζωή της».

 

Υπενθυμίζεται ότι το γεγονός ότι η Σαρλίν παραμένει τόσο καιρό μακριά από την οικογένειά της με την ίδια να μην δίνει το παρών σε σημαντικές εκδηλώσεις συμπεριλαμβανομένου του Gran Prix του Μονακό, αλλά και να μην είναι στην χώρα της για την επέτειο γάμου των 10 χρόνων με τον σύζυγό της έχει φουντώσει τις φήμες ότι εκείνη και ο ΑΛβέρτος οδεύουν προς τον χωρισμό.

 

 

«Η πριγκίπισσα προς το παρόν, στην πραγματικότητα, δεν έχει καμία πρόθεση να επιστρέψει» ανέφεραν πηγές της γαλλικής Paris Match, ενώ το γερμανικό περιοδικό Bunte ανέφερε με την σειρά του ότι ψάχνει σπίτι κοντά στο Γιοχάνεσμπουργκ.

Πάντως άλλη πηγή είπε στο People ότι η Σαρλιν «δεν θα άφηνε ποτέ τα παιδιά της» και ότι θα επιστρέψει στο Μονακό μόλις βελτιωθεί η υγεία της. Παράλληλα ανέφερε ότι η οικογένεια σχεδιάζει να ταξιδέψει - όταν τους το επιτρέψουν οι πολιτικές συνθήκες - στη Νότια Αφρική για να δουν την πριγκίπισσα.

 

 

 

 

 

 

Η ίδια μιλώντας πριν μέρες  στο South Africa Radio 702's είχε πει μεταξύ άλλων ότι «υποτίθεται ότι θα έμενα εδώ για 10 με 12 ημέρες αλλά δυστυχώς είχα πρόβλημα με τα αυτιά μου και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχα λοίμωξη στον ρινικό κόλπο. Έτσι χρειάζεται χρόνος για ν αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που με ταλαιπωρεί».

 

 

Υπενθυμίζεται ότι σε προηγούμενη συνέντευξή της σε νοτιοαφρικανικό μέσο είχε πει ότι είχε κάνει ανόρθωση κόλπου/μόσχευμα οστού για την προετοιμασία οδοντικών εμφυτευμάτων ωστόσο όταν πήγε στη χώρα όπου μεγάλωσε διαπιστώθηκε ότι είχε πάθει μόλυνση. Επιπλέον είχε εξηγήσει ότι λόγω της κατάστάσης της τα αυτιά της δεν μπορούν ακόμα να αντέξουν την πίεση και η ίδια δεν μπορεί να πετάξει πάνω από 20.000 πόδια. 

«Δεν μπορώ να εξαναγκάσω τη θεραπεία μου» είχε πει επίσης η πριγκίπισσα Σαρλίν στο South Africa Radio 702's προσθέτοντας ότι ελπίζει να γυρίσει στο τέλος Οκτωβρίου.

Οι φήμες για το τρίτο εξώγαμο παιδί του Πρίγκιπα Αλβέρτου

Η μακρά απουσία της πριγκίπισσας Σαρλίν έχει ενισχύσει ωστόσο τα σενάρια πως ενδεχομένως έφυγε από το Μονακό μετά την έντονη φημολογία για νέο εξώγαμο παιδί του πρίγκιπα Αλβέρτου. Πριν λίγο καιρό είχαν δει το φως της δημοσιότητας δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο  62χρονος πρίγκιπας, ο οποίος έχει ήδη δύο εξώγαμα παιδιά, φέρεται να είχε σχέση με μία γυναίκα από τη Βραζιλία, με την οποία απέκτησε μία κόρη το 2005.

 

 

Και παρόλο που οι δικηγόροι του χαρακτήρισαν τον ισχυρισμό ως «φάρσα», φέρεται να πλήγωσε πολύ την Σαρλίν, δεδομένου ότι εκείνη την εποχή έβγαινε ήδη μαζί της. «Η τελευταία υπόθεση αναφέρεται σε μια εποχή που η Σαρλίν ήταν ήδη ερωτευμένη μαζί του», ανέφερε πηγή στην Daily Mail.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ