Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ιδιαίτερα ευχάριστο το πρωινό αν θέλετε να ταξιδέψετε, αν ξεκινούν οι διακοπές σας ή αν έχετε μια ιδιαίτερα απαιτητική μέρα

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Με την ενέργεια που σας δίνει η Σελήνη από τον Λέοντα σήμερα το πρωί, γεμίζετε τις μπαταρίες σας και οι επιθυμίες σας γίνονται πιο έκδηλες. Αξιοποιήστε τις πρωινές ώρες αν θέλετε να κάνετε ένα ταξίδι, να μετακινηθείτε, αν έχετε κάποιο ραντεβού ή μια επαγγελματική συνάντηση.

Στην πορεία η μέρα στρέφει το ενδιαφέρον σας στα καθήκοντα που έχετε στη δουλειά, τις σπουδές ή το σπίτι και μπορεί να είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί. Είναι σημαντικό όμως τώρα που βρίσκονται στην Παρθένο Αφροδίτη και Άρης να κανονίσετε να κάνετε κι έναν έλεγχο σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης.

ΚΡΙΟΣ 

Με την ενέργεια που σας δίνει η Σελήνη από τον Λέοντα σήμερα το πρωί, γεμίζετε τις μπαταρίες σας και οι επιθυμίες σας γίνονται πιο έκδηλες. Αξιοποιήστε τις πρωινές ώρες αν θέλετε να κάνετε ένα ταξίδι, να μετακινηθείτε, αν έχετε κάποιο ραντεβού ή μια επαγγελματική συνάντηση. Στην πορεία η μέρα στρέφει το ενδιαφέρον σας στα καθήκοντα που έχετε στη δουλειά, τις σπουδές ή το σπίτι και μπορεί να είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί.

ΤΑΥΡΟΣ 

Στον απόηχο της Νέας Σελήνης κινείστε σήμερα και μπορεί να είστε λίγο πιο ανήσυχοι, καθώς στο μυαλό σας παίζουν τα θέματα που ενεργοποιεί αυτό το φεγγάρι σε σχέση με το σπίτι και την οικογένεια. Από την άλλη μπορεί να είναι ένα απαιτητικό πρωινό, διότι έχετε κάποιες υποχρεώσεις, μετακινήσεις ή κάποιο ταξίδι. Στη διάρκεια της μέρας όμως, τα πράγματα βελτιώνονται για τη διάθεση σας και μπορείτε να αναζητήσετε κάποιες ώρες χαράς και διασκέδασης. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη εξακολουθεί τις πρωινές ώρες να βρίσκεται στον Λέοντα και μάλιστα με τις όψεις που σχηματίζει, τόσο με τον κυβερνήτη σας Ερμή όσο και με τον Δία, ενεργοποιεί τον τομέα της επικοινωνίας, των επαφών και των μετακινήσεων. Αν έχετε μια σημαντική συνάντηση, αν ξεκινάτε διακοπές ή αν βιάζεστε να τελειώνετε με εκκρεμότητες για να ξεκινήσετε διακοπές το πρωινό της Δευτέρας, το πρωινό προσφέρεται. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ