ΣΕΒ & ΣΕΛΠΕ αποχαιρετούν τον Κωνσταντίνο Μίχαλο: Ευγενής, σπουδαίος, συνεπής

Θα τον θυμόμαστε για πάντα 

Το τελευταίο αντίο είπαν φίλοι, συγγενείς και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου στον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνο Μίχαλο, ο οποίος πέθανε την περασμένη Παρασκευή, από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 61 ετών, στο εργοστάσιό του που ήταν στην περιοχή των πυρκαγιών της Βορειοανατολικής Αττικής.

Η ανακοίνωση του ΣΕΒ για την απώλεια του Κωνσταντίνου Μίχαλου:

 

«Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος εργάστηκε για κρίσιμα θέματα που απασχολούν την επιχειρηματική κοινότητα, υποστηρίζοντας συστηματικά την ανάγκη για τη δημιουργία μιας ισχυρής παραγωγικής βάσης στη χώρα μας, με εξαγωγικό προσανατολισμό» αναφέρει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών σε σημερινή ανακοίνωση του.

Συγκεκριμένα σημειώνει τα εξής: «Εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για την ξαφνική απώλεια του Προέδρου της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνου Μίχαλου. Ο Κων/νος Μίχαλος υπηρέτησε την επιχειρηματική ιδέα ως επιχειρηματίας και βιομήχανος ο ίδιος, αλλά και μέσα από την έντονη και συνεπή συλλογική του δράση, αφήνοντας βαθύ αποτύπωμα στον θεσμό των επιμελητηρίων. Εργάστηκε για κρίσιμα θέματα που απασχολούν την επιχειρηματική κοινότητα, υποστηρίζοντας συστηματικά την ανάγκη για τη δημιουργία μιας ισχυρής παραγωγικής βάσης στη χώρα μας, με εξαγωγικό προσανατολισμό. Στην οικογένειά του και στους συνεργάτες του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια».

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιου του ΣΕΛΠΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικού Εμπορίου) εξέδωσαν ανακοίνωση για τον άδικο χαμό του προέδρου του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνου Μϊχαλου:

«Εκφράζουμε τη βαθιά μας οδύνη για την απροσδόκητη απώλεια του Κωνσταντίνου Μίχαλου. Διακρινόταν για το υψηλό αίσθημα ευθύνης και προσήλωσης που τον χαρακτήριζε στα διάφορα αξιώματα που υπηρέτησε.
Η βαθιά γνώση της επιχειρηματικότητας, οι δεξιότητες που διέθετε και το πνεύμα διορατικότητας τον καθιστούσαν ξεχωριστό.
Πάνω από όλα όμως υπήρξε ένας ευγενής, σπουδαίος άνθρωπος και ένας εξαιρετικός συνεργάτης.
Θα τον θυμόμαστε για πάντα.
Ειλικρινή Συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

 

Δείτε επίσης:

Η τελευταία συνέντευξη του Κ. Μίχαλου στο BBC για τις καταστροφικές πυρκαγιές, λίγη ώρα πριν το μοιραίο τέλος (βίντεο)

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ