Αντόνιο Μπαντέρας: Ο γόης της Ισπανίας και του Hollywood έγινε 61 ετών - Ο ''πρώτος έρωτας'' με τη Μαντόνα, ο γάμος με την Μέλανι Γκρίφιθ, το έμφραγμα & η καλλονή μνηστή του

Ο Ισπανός ζεν πρεμιέ...

Στις 10 Αυγούστου 1960 γεννήθηκε ο Χοσέ Αντόνιο Ντομίνγκεθ Μπαντέρας, όπως είναι ολόκληρο το όνομά του ηθοποιού, στη Μάλαγα της Ανδαλουσίας.

Άρχισε την καριέρα του ως ηθοποιός με μία σειρά ταινιών από τον σκηνοθέτη Πέδρο Αλμοδόβαρ και μετά εμφανίστηκε σε πολύ γνωστές ταινίες του Χόλλυγουντ, ειδικά κατά τη δεκαετία του 1990, συμπεριλαμβανομένων των AssassinsEvitaInterview with the VampirePhiladelphiaDesperado, Η μάσκα του Ζορό and Spy Kids.

 

 

 

 

 

 

Ο Μπαντέρας έδωσε επίσης τη φωνή του στο Γάτος Σπιρουνάτος (Puss in Boots) συνέχεια των ταινιών Σρεκ και στη μέλισσα στη διαφήμιση της Nasonex.

''Ο πρώτος έρωτας με την Μαντόνα''

Ο διάσημος σταρ είχε αποκαλύψει στην εκπομπή The Jess Cagle Show, όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για ένα απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ «Madonna: Truth or Dare» στις αρχές της δεκαετίας του '90, στο οποίο η τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει πως της άρεσε ο Μπαντέρας και τις αποτυχημένες της προσπάθειες να τον κατακτήσει.

 

 

 

 

 

 

Από την πλευρά της η Μαντόνα όταν είχε ρωτηθεί σχετικά το 2015 σχετικά με το αν έκανε ποτέ κάτι με τον Μπαντέρας, απάντησε: «Θα το ήθελα... ήμουν πολύ ερωτευμένη μαζί του αλλά αυτός ήταν με την Μέλανι Γκρίφιθ. Ποτέ δεν έφυγε από δίπλα του».

Οι γάμοι του

Στα γυρίσματα της ταινίας γνώρισε την ηθοποιό Άννα Λέθα, η οποία συμμετείχε στο καστ της ταινίας. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1987 και χώρισε το 1996, όταν ο Μπαντέρας γνώρισε τη Μέλανι Γκρίφιθ. Με την Μέλανιθ έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα που κράτησε 19 χρόνια και τους χάρισε μία κόρη, την Στέλλα. To 2015 το ζευγάρι ανακοίνωσε το διαζύγιό του. 

«Προσεκτικά και συναινετικά αποφασίσαμε να ολοκληρώσουμε σχεδόν 20 χρόνια γάμου με ένα στοργικό και φιλικό τρόπο, τιμώντας και σεβόμενοι ο ένας τον άλλο, την οικογένεια και τους φίλους μας καθώς και τις όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί» ανέφεραν οι Γκρίφιθ και Μπαντέρας σε κοινή τους δήλωση.

 

 

 

 

 

 

Μετά το διαζύγιο ήρθε η ξανθιά καλλονή 

Ο Αντόνιο Μπαντέρας είναι ερωτευμένος και το δηλώνει αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα φλας.

Η 37χρονη σύντροφό του, Nicole Kempel τον κάνει πολύ ευτιχισμένο.

Είναι μαζί εδώ και 6 χρόνια και γνωρίστηκαν όσο ήταν ακόμα παντρεμένος με την Μέλανι Γκρίφιθ στις Κάννες, αλλά όπως έχει διευκρινίσει σε παλιότερη συνέντευξή του ξεκίνησε την σχέση του με την όμορφη 39χρονη αφού βγήκε το διαζύγιό του. 

Η Νικόλ Κίμπελ είναι από τη Δανία και είναι σύμβουλος επενδύσεων.

 

 

 

 

Το έμφραγμα

Τον Ιανουάριο του 2017, ο Αντόνιο Μπαντέρας ένιωσε αφόρητους πόνους στο στήθος κατά τη διάρκεια της προπόνησής του στο αρχοντικό του, όπου ζει με τη σύντροφό του.

O ηθοποιός λίγο μετά επιβεβαίωσε το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη. Οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι το περιστατικό ήταν ήπιας μορφής και μια μέρα αργότερα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Αλλά «όταν σου συμβαίνει κάτι τέτοιο –έρχεσαι αντιμέτωπος με τον θάνατο– αλλάζει η οπτική που βλέπεις τα πράγματα» δηλώνει ο 59χρονος ηθοποιός.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ