Incredible Κρήτη με τα μυστικά της: Η άγνωστη και μεγάλη φυσική πισίνα που εντυπωσιάζει λέγεται Σίσι (βίντεο)

Όλα όσα σε κάνουν να μη θέλεις να φύγεις από αυτό το νησί σε ένα βίντεο

Η χώρα μας έχει πολλά μικρά και “εξωτικά” μέρη για να επισκεφθούμε. Ένα από αυτά βρίσκεται στην Κρήτη και είναι μια άγνωστη και μεγάλη φυσική πισίνα της Ελλάδας.



Βρίσκεται στο Σίσι και θα σε μαγέψει από το πρώτο λεπτό. Η αυθεντική Κρήτη στα καλύτερά της. Πράγμα που καταλαβαίνεις από την στιγμή που θα φτάσεις στο λιμάνι του Σισίου. Τότε ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια σου ένα μαγικό μεσογειακό τοπίο. Το τοπίο μοιάζει με μια ζωγραφιά πολύχρωμη.



Μια γεύση από την άγνωστη φυσική πισίνα της Ελλάδας μέσα από το βίντεο του καναλιού Sarantos Nikos στο YouTube:

 



Το Σίσι είναι ένα γαλήνιο και ξεχωριστό μεσογειακό χωριό στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου που κάνει τον χρόνο να μένει στάσιμος. Εκεί που θες να μείνεις για μια ζωή… Φανταστείτε τέλειες θάλασσες, πολύχρωμες βάρκες ψαράδων να κουνιούνται απαλά μέσα στα μπλε νερά αυτού που μοιάζει με μια μεγάλη φυσική πισίνα και όμορφα βουνά, σημαδεμένα με αρκετές διαδρομές πεζοπορίας. Το Σίσι είναι ένας πραγματικός παράδεισος για τους λάτρεις της φύσης



Είναι μια άγνωστη σε πολλούς περιοχή της Κρήτης την οποία αξίζει να εξερευνήσεις όταν βρεθείς στο νησί για διακοπές. Τα κρυστάλλινα νερά, οι αμμουδιές, οι αυθεντικές γεύσεις στα εστιατόρια θα σε κάνουν να μην θες να φύγεις από την Κρήτη.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ