Έγκλημα στις Σέρρες: Για τα μάτια μας κοπέλας το φονικό - Τον σκότωσε και ανέβασε στο Instagram την φωτό με το μαχαίρι

Ο δολοφόνος του 20χρονου ανέβασε βίντεο μετά το έγκλημα....

Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες για το έγκλημα στις Σέρρες και συγκεκριμένα στην Άνω Καμήλα με θύτη έναν 21χρονο και θύμα έναν 20χρονο. 

 

 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Συνελήφθη στις 10 Αυγούστου 2021 το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας 21χρονος ημεδαπός, για ανθρωποκτονία σε βάρος 20χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ο 21χρονος τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον 20χρονο στην θωρακική χώρα, μετά από διαπληκτισμό τους λόγω προσωπικών διαφορών.

 

 

Στη συνέχεια ο 21χρονος διέφυγε πεζός, όπου μετά από αναζητήσεις και συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών εντοπίστηκε το μεσημέρι της ίδιας ημέρας σε κοντινή περιοχή και συνελήφθη.

Στο σημείο προσήλθαν αρμόδια κλιμάκια του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, ενώ από τον χώρο κατασχέθηκε ένα τμήμα λαβής μαχαιριού.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν 1 μαχαίρι μήκους 27 εκατοστών, 1 μαχαίρι μήκους 19 εκατοστών και 1 κινητό τηλέφωνο, που βρέθηκαν στον χώρο όπου συνελήφθη ο ανωτέρω.

Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής της σορού. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών».

Το χρονικό της δολοφονίας

Ο 21χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε τον 20χρονο τα ξημερώματα της Τρίτης στην Άνω Καμήλα.  Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης φέρεται να μαχαίρωσε τον 20χρονο γιατί είχε δεσμό με την πρώην κοπέλα του, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στο περιστατικό. Είχε προηγηθεί έντονος διαπληκτιμσός μεταξύ των νεαρών. 

Ο 21χρονος έβγαλε μαχαίρι και το κάρφωσε στην καρδιά του 20χρονου, ο οποίος έπεσε νεκρός στο έδαφος.

 

 

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η γιαγιά του δράστη είπε ότι ήταν οξύθυμος και δεν δεχόταν κουβέντα. Οπως είπε δεν είχε κάνει ποτέ ξάνα τέτοια επίθεση.

Ανάστατη η τοπική κοινωνία από το έγκλημα

Την ίδια ώρα ιδιαίτερα ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία της Ανω Καμήλας. Ενα παιδί από το χωριό έπεσε νεκρό, άγρια μαχαιρωμένο στην πλατεία του χωριού. «Λέγαμε: Αποκλείεται δεν γίνεται αυτό. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι έγινε έγκλημα εδώ», δήλωσε χαρακτηριστικά στο infonews24, ο Πρόεδρος της κοινότητας Ευριπίδης Αμανατίδης.

 

 

Εντωμεταξύ, ο 21χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα, ύστερα από ώρες αναζήτησης. Εντοπίστηκε να κρύβεται σε ένα παλιό σπίτι στο χωριό του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ