Κώστας Χατζής: Στάχτη έγινε το σπίτι του αγαπημένου τραγουδιστή στη Βόρεια Εύβοια – «Μακάρι να είχε καεί μόνο το δικό μου σπίτι» (βίντεο)

Ο γνωστός τραγουδοποιός συγκινεί 

Με την πύρινη λαίλαπα να κυκλώνει για πάνω από μία εβδομάδα τη Βόρεια Εύβοια, το μέγεθος της καταστροφής είναι ανυπολόγιστο.

Ένα από τα σπίτια που παραδόθηκαν στις φλόγες ήταν αυτό του αγαπημένου καλλιτέχνη, Κώστα Χατζή στο Καστρί.

Ο τραγουδιστής έστειλε το δικό του μήνυμα ελπίδας μέσω του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 στον κόσμο, που ζει αυτές τις δραματικές στιγμές τα τελευταία 24ωρα.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Δεν ήταν μόνο το δικό μου σπίτι, ήταν 40 τόσα στρέμματα με ελιές και ένα σπίτι, όπου είχα φιλοξενήσει πολύ κόσμο. Μακάρι να είχε καεί μόνο το δικό μου. Αλλά, έχουν καεί τόσα σπίτια εδώ, να κάνω μόνο εγώ παράπονο; Δεν θα ήταν ωραίο».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Ό,τι και να πω τώρα εγώ, δεν πρόκειται να γυρίσει τίποτα πίσω. Απλώς, κοιτάζουμε μπροστά πώς μπορούμε να συνεχίσουμε τη ζωή μας. Έχω παιδιά, έχω ένα σωρό κόσμο δίπλα μου και όλοι πρέπει να παρηγορούμεθα και να πιστεύουμε ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ