Μαρία Σάκκαρη: «Αισθάνομαι ότι είναι γαϊδουριά που δεν βρίσκομαι τώρα στην Ελλάδα – Ήμουν στο Τατόι σε προπόνηση όταν ξεκίνησε η φωτιά…»

«Παρόλο που είμαι μακριά μου είναι πολύ δύσκολο»

Με εξομολογητική διάθεση η Μαρία Σάκκαρη εξέφρασε, μέσα από τα social media, τα συναισθήματά της για τις πυρκαγιές που ρημάζουν την Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες.

Σε δηλώσεις της για το Rogers Cup όπου και συμμετέχει, η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αισθάνομαι ότι είναι γαϊδουριά που βρίσκομαι εδώ και δεν είμαι εκεί να βοηθήσω με κάποιο τρόπο».

Ενώ πρόσθεσε: «Παρόλο που είμαι μακριά μου είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ στενάχωρο. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να βλέπεις όλο αυτόν τον κόσμο να χάνει την περιουσία του, να χάνει τα σπίτια του, να χάνει το μέρος που έζησε. Ό,τι και να πω είναι λίγο».

Και κατέληξε: «Είμαι πολύ μπερδεμένη μέσα μου. Τις τελευταίες μέρες προσπαθώ όπως μπορώ να μην το σκέφτομαι στο γήπεδο, γιατί νομίζω ότι ανεξάρτητα με το επάγγελμα που κάνουμε και με τι ασχολούμαστε, μας έχει επηρεάσει όλους πάρα πολύ αυτή η κατάσταση. Έφυγα την Πέμπτη, την ημέρα που έγινε η μεγάλη ζημιά. Ήμουν στο Τατόι και έκανα προπόνηση όταν ξεκίνησε η φωτιά ακριβώς απέναντι από το club. Είδα τη φωτιά, ήταν ακριβώς απέναντι και φύγαμε γιατί φοβηθήκαμε».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ