Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Ερμής στην Παρθένο 12/08/2021 – 30/08/2021: Εκμεταλλευτείτε το! Είναι μια εξαιρετική θέση για να αποδώσει όλες τις θετικές ποιότητες του πλανήτη

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά

Ο Ερμής προχωρά στις 12 Αυγούστου 2021 στο ζώδιο της Παρθένου. Στην αστρολογία κυβερνά τα ζώδια των Διδύμων και της Παρθένου, αλλά ιδιαίτερα στην Παρθένο λειτουργεί πιο πρακτικά κι αποτελεσματικά. Άρα, η θέση του αυτή εξ ορισμού είναι εξαιρετική για να αποδώσει όλες τις θετικές ποιότητες του πλανήτη, που συμβολίζει την επικοινωνία, τις δοσοληψίες, τις μετακινήσεις, το εμπόριο.

Θα παραμείνει στο ζώδιο αυτό μέχρι τις 30 Αυγούστου 2021. Ο Ερμής αφορά περισσότερο στις νοητικές μας λειτουργίες, στον προφορικό και γραπτό λόγο, στον τρόπο που σκεφτόμαστε, επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες που ανακαλύπτουμε ή έρχονται σε μας, καθώς και στο πώς τις επικοινωνούμε και τις μοιραζόμαστε με άλλους.

Παραγωγικό διάστημα

Η Παρθένος είναι το πιο «εγκεφαλικό» από τα ζώδια της γης, καθώς αναζητά ακρίβεια, πρακτικότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια. Στη διάρκεια της παραμονής του Ερμή στην Παρθένο θα έχουμε ένα ιδιαίτερα παραγωγικό διάστημα, το οποίο πρέπει να εκμεταλλευτούμε για να κάνουμε τις εκκινήσεις που θέλουμε και να είμαστε παραγωγικοί, άλλοι στις δουλειές και άλλοι στις σπουδές. Επειδή η θέση αυτή του Ερμή επιτρέπει την υψηλή συγκέντρωση, την αυστηρή εστίαση στους στόχους και την αποτελεσματικότητα, πολλές φορές δεν είναι μια ευχάριστη επιρροή. Αντιθέτως, μπορεί να προκαλεί περισσότερο άγχος και στρες. Σε αυτό υπόκεινται περισσότερα τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες. Αυτοί πρέπει να είναι και πιο προσεκτικοί, καθώς η ανάγκη τους για τέλεια αποτελέσματα μπορεί να τους καθηλώσει και τελικά εξαιτίας του δέντρου να χάσουν το δάσος.

Υπερβολική κριτική

Μια άλλη τάση του Ερμή στην Παρθένο είναι η υπερβολική κριτική. Όταν εστιάζουμε μόνο στο λάθος και θεωρούμε δεδομένο το καλό, έχουμε δημιουργήσει ήδη συνθήκες απογοήτευσης για τον εαυτό μας, αλλά μπορεί να κινδυνέψουν και οι σχέσεις μας, αν δεν προσέχουμε τα λόγια μας. Δεν είναι θέση που «χρυσώνει» το χάπι σε καμία περίπτωση, αλλά δεν πρέπει να φτάσουμε και στον αντίποδα, να τα βλέπουμε όλα μαύρα και αρνητικά και να εξαπολύουμε δριμεία κριτική στους άλλους για τα λάθη τους. Πρέπει να διαλέγουμε με ευγενικό και κομψό τρόπο τα λόγια μας, ώστε να μην δημιουργήσουμε βαρύ κλίμα στις σχέσεις, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η θέση αυτή του Ερμή είναι εξαιρετική για Ταύρους, Αιγόκερους, Καρκίνους και Σκορπιούς. Εσείς μπορεί να έχετε μεγάλος όφελος, τόσο σε θέματα σπουδών, εξετάσεων, επαγγελματικής προώθησης, ταξιδιών, εμπορίου και οικονομικών συμφωνιών.

Οι όψεις του Ερμή

Στην πορεία του στην Παρθένο θα σχηματίσει θετικές όψεις τριγώνου με τον Ουρανό (20/8) και τον Πλούτωνα (26/8) και δύο αρνητικές όψεις, που θέλουν όμως προσοχή, μια σύνοδο με τον Άρη (19/8) και μια αντίθεση με τον Ποσειδώνα στις 25/8, διότι ο Ποσειδώνας θολώνει εύκολα τα νερά και μπορεί να παρασυρθούμε σε λάθος συμπεράσματα ή να εξιδανικεύσουμε πρόσωπα και καταστάσεις.

Για τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού η διέλευση του Ερμή από την Παρθένο σημαίνει:

ΚΡΙΟΣ
Θα εκμεταλλευτείτε καλύτερα τον Ερμή στη νέα του θέση στην Παρθένο, αν βάλετε τα δυνατά σας στη δουλειά, οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο σας και είστε πιο αποτελεσματικοί και παραγωγικοί. Επιπρόσθετα, το ίδιο ισχύει αν κάνετε τις ρουτίνες της καθημερινότητας σας που σχετίζονται με την υγεία σας πιο σταθερές και δώσετε μεγαλύτερη βάση στο τι προσφέρει η διατροφή και η άσκηση στη φυσική σας κατάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ
Με τον Ερμή στη φιλική σας Παρθένο θα είναι η καλύτερη σας περίοδος σε θέματα που αφορούν την επικοινωνία με τους άλλους, τα δημιουργικά και επιχειρηματικά σας σχέδια. Θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες μέχρι τις 30/8 για διασκεδαστικές επαφές και εξόδους, έρωτες και φλερτ, καλύτερη επαφή με τα παιδιά, ενασχόληση με σπορ, χόμπι.

Διαβάστε περισσότερο στο asibiliou.gr 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ