Η εθελόντρια πυροσβέστης Κατερίνα Ιωαννίδου ζητά από το ΑΝΤΑΡΣΥΑ. - Βγάλτε τη φωτό μου δεν έχω σχέση με πολιτικές διαμάχες

Η κίνηση αυτή δεν έγινε με τη συγκατάθεσή της...

Μια φωτογραφία της εθελόντριας πυροσβέστη Κατερίνας Ιωαννίδου, η οποία έτρεξε και βοήθησε στη μάχη με τις φλόγες στη φωτιά της Βαρυμπόμπης, χρησιμοποίησε ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ για μια αφίσα του, με την ίδια να ζητά να αποσυρθεί.

Με μια οργισμένη ανάρτηση η κυρία Ιωαννίδου ζητά να αποσυρθεί η φωτογραφία «άμεσα» από την αφίσα. Η ίδια ξεκαθαρίζει ότι «δεν έχω δώσει την άδειά μου να χρησιμοποιήσετε τη φωτογραφία μου και ειδικά σε πολιτικά και κομματικά παιχνίδια».

Η ανάρτηση της Κατερίνας Ιωαννίδου:

«Θα παρακαλέσω θερμά το ΑΝΤΑΡΣΥΑ να αποσύρει τη φωτογραφία μου από την αφίσα του άμεσα!!!! Δεν έχω δώσει την άδειά μου να χρησιμοποιήσετε τη φωτογραφία μου γενικά και ειδικά σε πολιτικά και κομματικά παιχνίδια!!!! Παρακαλώ πολύ δεν επιθυμώ να υπάρχει σε οποιουδήποτε κόμματος την αφίσα το πρόσωπό μου ούτε να λάβω μέρος σε τέτοιες διαμάχες!!!!!

 

 

Δεν έχει σχέση η εμπλοκή μου στις φωτιές με καμία πολιτική διαμάχη!!!!!! Παρακαλώ άμεσα να αφαιρεθεί η φωτογραφία μου από τις αφίσες οποιουδήποτε κόμματος!!!!!».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ