Ο γάμος που αναβλήθηκε λόγω πυρκαγιάς: Πώς εγκλωβίστηκε η νύφη στη Ζήρια - Έφτασε η φωτιά κοντά στο σπίτι της

Ένας επεισοδιακός γάμος... 

Επεισοδιακός μπορεί να χαρακτηριστεί ο γάμος δύο νέων, πριν από λίγες ημέρες, όταν η νύφη εγκλωβίστηκε από τη φωτιά στην περιοχή Ζήρια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το flamis, το ζευγάρι που ζει και εργάζεται στην Αθήνα, θα παντρευόταν το απόγευμα του Σαββάτου 31 Ιουλίου, στον Μαραθιά Φωκίδος.

Η νύφη θα έφευγε από τις Καμάρες και θα μετέβαινε απέναντι με σκάφος προκειμένου εκεί να συναντήσει τον αγαπημένο της. Όμως, όσο ετοιμαζόταν, έπιασε η φωτιά στην περιοχή Ζήρια, βλέποντας τις φλόγες να «κατεβαίνουν» προς την παραλία, φτάνοντας πολύ κοντά στο σπίτι της ενώ οι δρόμοι είχαν κλείσει.

Παντρεύτηκαν μια ημέρα μετά

Επίσης, όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, ο γαμπρός βρισκόταν εκείνη την ώρα σε ξενοδοχείο στην Πάτρα και αγωνιούσε και εκείνος για την εξέλιξη της πυρκαγιάς, κρίνοντας πως θα έπρεπε ο γάμος να αναβληθεί καθώς ούτε οι καλεσμένοι τους θα μπορούσαν να περάσουν στον Μαραθιά Φωκίδος.

Αυτό που έκαναν, ήταν να επικοινωνήσουν άμεσα με τον οικείο Μητροπολίτη ο οποίος τελικά επέτρεψε να τελεσθεί το μυστήριο Κυριακή πρωί.

Έτσι αφού έσβησε η φωτιά στην παραλιακή ζώνη και άνοιξαν οι δρόμοι, η νύφη κατάφερε να περάσει απέναντι και να παντρευτεί τον καλό της, μια μέρα μετά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ