Σοκ! 19χρονος κατήγγειλε γιατρό για σεξουαλική παρενόχληση – Σάλος έχει ξεσπάσει στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου

Διώκεται για κακούργημα - Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί

Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση της σύλληψης ενός 50χρονου γιατρού στο Ηράκλειο, με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος ενός 19χρονου φοιτητή, ο οποίος θέλησε να κάνει κάποιες εξετάσεις.

Σε βάρος του ακτινολόγου που οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα το πρωί της Τετάρτης ασκήθηκε δίωξη για κακούργημα και συγκεκριμένα για κατάχρηση ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσια προσβολή. Επίσης διώκεται και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ο γιατρός πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή, ενώ μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην Ασφάλεια Ηρακλείου, ο νεαρός ζήτησε μια εξέταση στα γεννητικά όργανα κι ενώ ήταν ξαπλωμένος στο εξεταστήριο για έναν υπέρηχο, ο 50χρονος τον θώπευσε.

Ο ίδιος ο γιατρός πάντως αρνείται τις καταγγελίες και δηλώνει σοκαρισμένος. Ο συνήγορός του, κ. Μάνος Κληρονόμος, μιλώντας στο Cretalive τόνισε ότι ο εντολέας του αρνείται μετ' επιτάσεως και μεγάλη αγανάκτηση τα όσα του αποδίδονται σε σχέση με τα καταγγελλόμενα.

Η σύλληψη του 50χρονου έχει προκαλέσει σάλο, καθώς πρόκειται για πολύ γνωστό πρόσωπο, πέρα από την επαγγελματική του ιδιότητα, και για το κοινωνικό του "αποτύπωμα".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ