Η Ξανθή Τζερεφού λεπτή ξανά: Το plus size μοντέλο του GNTM έχασε κιλά - οι νέες φωτογραφίες (βίντεο)

 Έχει γίνει αγνώριστη!

Η Ξανθή Τζερεφού, το plus size μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, έχει χάσει αρκετά κιλά το τελευταίο διάστημα και έχει γίνει αγνώριστη!

Μπορεί οι συμπαίκτριές της στο ριάλιτι μοντέλων να της έκαναν μπούλινγκ για το σώμα της, ωστόσο η ίδια κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές και να κρεδίσει την αγάπη των τηλεθεατών.

Όπως θα δείτε και στις τελευταίες φωτογαρφίες που έχει δημοσιεύσει στο Instagram, η «Ξανθούλα» όπως την αποκαλούσαν στο GNTM, έχει αδυνατίσει, με την ίδια να ποζάρει με το μαγιό της από τον Πόρο, όπου και βρέθηκε για διακοπές.




Πρίν κάποια χρόνια μιλοώντας στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» το νεαρό μοντέλο είχε πει ότι κάποτε ζύγιζε 47 κιλά, ωστόσο δεν της άρεσε το σώμα της και αποφάσισε να παχύνει.

«Ήμουν πάρα πολύ αδύνατη! Δεν μου άρεσε το σώμα μου, δεν ένιωθα άνετα και αποφάσισα να πάρω κιλά. Ήθελα να δω μια άλλη εκδοχή του εαυτού μου, να έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση και αυτό έκανα. Ήμουν 47 κιλά. Ξύπνησα ένα πρωί, με είδα στον καθρέφτη και είπα «όχι!

Θα πάρω βάρος, θα αποκτήσω καμπύλες, θα αποκτήσω πιο πολύ αυτοπεποίθηση», δεν ήξερα ότι θα μου πηγαίνει, αλλά είναι κιλά. Μπορείς να πάρεις και μπορείς να χάσεις είναι κιλά! Δεν καταλαβαίνω γιατί άλλα κορίτσια το κάνουν τόσο μεγάλο θέμα. Εγώ θεωρώ ότι εξελίχτηκα μέσα από αυτό» είχε πει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ