Τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός σε τροχαίο μαζί με τον γιο του ο αθλητής χειροπάλης Γιώργος Ρασσιάς - σε κρίσιμη κατάσταση σύζυγος & κόρη (φωτό)

Το όχημά τους συγκρούσθηκε με νταλίκα

Τραγικές ώρες για μια ολόκληρη οικογένεια από την Σπάρτη, αφού ο ο αθλητής της χειροπάλης Γιώργος Ρασσιάς και ο γιος του έχασαν την ζωή τους μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Σύμφωνα με το notospress.gr το φρικτό τροχαίο έγινε στην Βουλγαρία, όταν το όχημά τους συγκρούσθηκε με νταλίκα με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο ο 64χρονος πατέρας Γιώργος Ρασσιάς (οικοδόμος – εργολάβος από τη Σπάρτη) και ο γιός του, ενώ σε κώμα έχει πέσει η μητέρα της οικογένειας Ναταλί και η κόρη νοσηλεύεται με σοβαρό τραυματισμό.

Photo: notospress.gr

«Ένα αυτοκίνητο και ένα φορτηγό συγκρούστηκαν. Ένα σοβαρό ατύχημα απέκλεισε το Φαράγγι της Κρέσνας για ώρες σήμερα (Κυριακή) πριν από το μεσημέρι. Σε μια από τις στροφές, ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά σε ένα φορτηγό. Από τη συντριβή έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα.

Τα αίτια του δυστυχήματος είναι ακόμα ασαφή, αλλά είναι πιθανό το αυτοκίνητο να μπήκε ξαφνικά στην αντίθετη κυκλοφορία.

Το αυτοκίνητο μπήκε στην απέναντι λωρίδα και συγκρούσθηκε σφοδρά με ένα φορτηγό.

Μια ελληνική οικογένεια ταξίδευε με το αυτοκίνητο. Ο πατέρας και ο γιος πέθαναν. Ο ένας οδηγούσε και ο άλλος ήταν στο μπροστινό κάθισμα. Η μητέρα και η κόρη ήταν πίσω. Και οι δύο είναι σοβαρά τραυματισμένοι» έγραψαν μεταξύ άλλων βουλαγρικά μέσα ενημέρωσης.

 

 

Η Ελληνική Ομοσπονδία Χειροπάλης από πλευράς της ανέφερε σε ανάρτηση στο Facebook:

«Με θλίψη αποχαιρετά σύσσωμη η οικογένεια της χειροπαλης τον και αθλητή και φίλο Γιώργο Ρασσιά που έχασε την ζωή του μαζί με τον γιό του σε τροχαίο δυστύχημα καλό παράδεισο να έχεις φίλε μας κουράγιο στην οικογένεια».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ