Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Ο Σπύρος Σούλης και οι μοναδικές του ιδέες: 4 τρόποι για να ανανεώσουμε το καθιστικό μας μέσα σε μια ώρα (φωτό)

Ο χρόνος είναι ένα πολύτιμο αγαθό...!

Ο χρόνος είναι ένα πολύτιμο αγαθό και οι περισσότεροι από εμάς θα ευχόμασταν να είχαμε λίγο περισσότερο. Δυστυχώς δεν έχουμε κάποιο tip να σας δώσουμε για το πώς θα αυξηθούν οι ώρες μέσα στη μέρα.

Έχουμε όμως μερικούς τρόπους για το πώς μπορείτε να ανανεώσετε το καθιστικό σας μέσα σε 1 μόνο ώρα έτσι ώστε να εξοικονομήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο!

Δώστε βάση στις γωνίες Το έχουμε ξαναπεί και έχει τη σημασία του: οι γωνίες είναι από τα πράγματα που οι περισσότεροι παραβλέπουν όσον αφορά τη διακόσμηση. Ασχοληθείτε μαζί τους και κάντε μικρές προσθήκες στον χώρο σας.

Μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό, όπως μια γλάστρα ή ένα φωτιστικό δαπέδου ή μπορείτε να είναι κάτι πιο σύνθετο, όπως μια πολυθρόνα με το δικό της coffee table. Γενικά επιλέξτε κομμάτια τα οποία είναι ψηλά και θα δείτε το καθιστικό σας να μεταμορφώνεται.

Οργανώστε χρωματικά τα βιβλία σας Είτε έχετε κάποια μεγάλη συλλογή βιβλίων, είτε κάποια μικρότερη, δεν έχει σημασία. Αν οργανώσετε τα βιβλία σας χρωματικά θα δείτε πως το αποτέλεσμα θα έχει μεγάλη επίδραση στον χώρο. Αν δεν έχετε αρκετά ώστε να μπορέσετε να δημιουργήσετε το φάσμα του ουράνιου τόξου βγάλτε μερικά από τη βιβλιοθήκη - τα οποία ανήκουν στην ίδια χρωματική παλέτα (μετράνε και τα ουδέτερα χρώματα) - και τοποθετήστε τα πάνω στο coffee table.

Εκτυπώστε και βάλτε σε πλαίσιο μερικές φωτογραφίες Παρόλο που βγάλατε 6.875 φωτογραφίες τους τελευταίους έξι μήνες, πότε ήταν η τελευταία φορά που εκτυπώσατε κάποια; Οι εκτυπωμένες φωτογραφίες δεν αξιοποιούνται όσο θα έπρεπε στην digital εποχή που διανύουμε.

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνουν οι κάμερες των smartphones, εκτυπώστε μερικές, βάλτε τις σε πλαίσιο και κρεμάστε τις στον τοίχο για μια γρήγορη και πολύ ενδιαφέρουσα ανανέωση του χώρου, σ΄θυμφωνα με το spirossoulis.gr.

Αναδιατάξτε τα έπιπλά σας Αν ανήκετε στους ανθρώπους που η συχνή αναδιάταξη των επίπλων σας κάνει να νιώθετε καλύτερα, να ξέρετε πως δεν είστε μόνοι σας. Είναι μια θεραπευτική εμπειρία που φέρνει νέο αέρα σε όλους τους χώρους. Αν θέλετε να πάτε ένα βήμα παραπέρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια δωρεάν online εφαρμογή όπως το Roomle για να δείτε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα πριν ξεκινήσετε να τα μετακινείτε τα έπιπλά σας.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ