Χάλι Μπέρι - το βίντεο του καλοκαιριού: Παίρνει ανάσες με το κεφάλι έξω από το αμάξι & απολαμβάνει επιτέλους τον καθαρό αέρα, μετά την κλεισούρα της καραντίνας

«Εν μέσω θύελλας, κατάφερα να βρω περισσότερη γαλήνη»

Μετά την κλεισούρα της καραντίνας η Χάλι Μπέρι απολαβάνει επιτέλους τον καθαρό αέρα, με την ηθοποιό να ανεβάζει στο Instagram της το βίντεο του καλοκαιριού!

Η 55χρονη Χολιγουντιανή σταρ, που είχε τα γενέθλιά της στις 14 Αυγούστου, γράφει στην ανάρτησή της:

«Μετά τη χρονιά που είχαμε όλοι, η καρδιά μου είναι γεμάτη καθώς είμαι ευγνώμων που βλέπω αυτό την 14η Αυγούστου. Εν μέσω θύελλας, κατάφερα να δημιουργήσω την ευτυχία, να βρω περισσότερη γαλήνη και να νιώσω πιο ελεύθερη από ποτέ! Επιτέλος αναπνέω».

Στο βίντεο την βλέπουμε με το κεφάλι έξω από το αυτοκίνητο και με ένα ήρεμο βλέμμα να χαίρεται τον καθαρό αέρα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

«Ευχαριστώ vanO για τη σερανάτα την ημέρα των γενεθλίων μου» πρόσθεσε ακόμα η Χάλι Μπέρι που ευχαρίστησε τον σύντροφό της Van Hunt, με τον οποίο είναι μαζί τον τελευταίο σχεδόν χρόνο.

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου η ηθοποιός είχε μοιραστεί μάλιστα και ένα τρυφερό μήνυμα για την αγάπη, που βρήκε τελικά στο πρόσωπο του 51χρονου μουσικού «έστω και στα 54».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

«Για όλους τους Βαλεντίνους που παλεύουν.. Σας νιώθω. Ποτέ μην το βάζετε κάτω και ποτέ μην συμβιβάζεστε για κάτι που δεν κάνει την καρδιά σας να τραγουδά. Ότι και να σας πουν ή όπως και να σας αποκαλέσουν. Όσες φορές και αν προσπαθήσετε πάντα το αξίζει. Αν ψάχνετε την αγάπη θα βρείτε το ταίρι σας, τον άνθρωπό σας ακόμα και αν σας πάρει μέχρι τα 54» είχε γράψει τότε για τον αγαπημένο της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ