C Manolo: Εντόπισα σε νησί το ωραιότερο, νομίζω, made in Greece brand - Άριστη ποιότητα, φανταστικά σχέδια, θηλυκά φορέματα (φωτό)

Το moto τους είναι "Τολμήστε να ξεχωρίσετε και να είστε διαφορετικοί"

Η άριστη ποιότητα και τα φανταστικά σχέδια είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του made in Greece brand C Manolo, που μας εντυπωσίασε με τις δημιουργίες του.

Στη νέα τους συλλογή θα βρει κανείς θηλυκά φορέματα σε υπέροχα χρώματα, αλλά και φούστες, παντελόνια και μπλούζες για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις.

Η Manolo είναι μια μάρκα που δημιουργήθηκε το 2011 από μια πολύ έμπειρη ομάδα στη βιομηχανία της μόδας. όπως γράφουν οι ίδιοι στην ιστοσελίδα τους «το πάθος μας είναι να κάνουμε τη γυναίκα να νιώθει κάθε μέρα μοναδική και ξεχωριστή. Δημιουργούμε ρούχα που ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας και τα οποία παράγονται στην Ελλάδα».

Το brand εστιάζει στον μοντέρνο σχεδιασμό δίνοντας επιπλέον προσοχή στις λεπτομέρειες. «Προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τις ανάγκες του πιο απαιτητικού πελάτη χρησιμοποιώντας υφάσματα και υλικά καλύτερης ποιότητας. Επίσης, μας αρέσει να δημιουργούμε τις δικές μας εκτυπώσεις και τα δικά μας υφάσματα» σημειώνουν ακόμα οι δημιουργοί του C Manolo.

Το moto τους είναι "Τολμήστε να ξεχωρίσετε και να είστε διαφορετικοί"!

Να σημειωθεί ότι η εταιρεία Manolo αποτελείται από δύο μάρκες, τις Manolo και ManoloPlay. Η Manolo ειδικεύεται σε κομψά, μοντέρνα, βραδινά και κοκτέιλ ρούχα και το ManoloPlay είναι μια πιο casual μάρκα που συνδυάζει πολύχρωμες εκτυπώσεις και άνετες γραμμές.

Μπορείτε να δείτε όλα τα ρούχα της C Manolo στο cmanolo.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ