Oh mon dieu! Η Μόνικα Μπελούτσι δίνει φιλί στο στόμα στην Καρόλ Μπουκέ, την ωραιότερη του γαλλικού σινεμά (φωτό)

Πρωταγωνιστούν στην ταινία «Les Fantasmes»

Τρεις εικόνες από την φωτογράφιση που έκανε για λογαριασμό του περιοδικού Paris Match δημοσίευσε η Μόνικα Μπελούτσι, που πόζαρε με την Καρόλ Μπουκέ, την ωραιότερη γυναίκα του γαλλικού σινεμά.

Οι δυο τους πρωταγωνιστούν στην ταινία του Στεφάν Φοενκίνος «Les Fantasmes», όπου έκανε πρεμιέρα στις 13 Αυγούστου και η οποία ακολουθεί τις σχέσεις έξι διαφορετικών ζευγαριών και τις φαντασιώσεις τους.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες Μόνικα Μπελούτσι και Καρόλ Μπουκέ δίνουν ένα φιλί στο στόμα, ενώ σε άλλη εικόνα τις βρίσκουμε πάνω σε μια μηχανή.

Στην τρίτη από τις φωτογραφίες η Γαλλίδα σταρ είναι ξαπλωμένη στον καναπέ, ενώ η Ιταλίδα καλλονή είναι καθισμένη στο πάτωμα ακριβώς μπροστά της, φορώντας ένα μαύρο κορμάκι, καλσόν και «θανατηφόρες» γόβες.

«Έκανα αυτή την ταινία γιατί ήθελα φιλήσω την Καρόλ Μπουκέ. Μιλάει και χαμογελάει πολύ, αλλά πάντα εκπέμπει αυτό το μυστήριο που με ελκύει τρομερά» είπε η Μπελούτσι στο περιοδικό.

Η Μπουκέ  έγινε γνωστή από το έργο του Λουίς Μπουνιουέλ «Το Σκοτεινό Αντικείμενο του Πόθου» και στη συνέχεια από την ταινία «Τζέιμς Μποντ, Πράκτωρ 007: Για τα μάτια σου μόνο».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @nemeraude

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @cluelessmoii

To 1990 βραβεύτηκε με Σεζάρ καλύτερης ηθοποιού για την ερμηνεία της στην ταινία «Πολύ όμορφη για σένα». Ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Αθήνας το 2013.

Η Μπουκέ είχε σχέση με τον παραγωγό Ζαν-Πιερ Ρασάμ και με τον ηθοποιό Ζεράρ Ντεπαρντιέ.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ