Έτσι είναι με μαγιό ο γοητευτικός & νεανικός πρόεδρος της Γαλλίας: Ο Εμανουέλ Μακρόν καλογυμνασμένος και μαυρισμένος (φωτό)

Μια δοαφορετική, χαλαρή εικόνα

Μια φωτογραφία του Εμανουέλ Μακρόν με μαγιό δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό emsoutien στο Instagram και είχαμε την ευκαιρία να δούμε τον Γάλλο πρόεδρο σε ένα πιο χαλαρό, καλοκαιρινό στιγμιότυπο.

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που βρίσκουν γοητευτικό τον σύζυγο της πάντα κομψής Brigitte, ωστόσο εκείνος δεν φαίνεται να έχει μάτια για καμία άλλη πέρα από την πρώην δασκάλα του και νυν γυναίκα του!

Μιας και το καλοκαίρι θα δώσει λοιπόν σε λίγο την θέση του στο Φθινόπωρο, είπαμε να σας δείξουμε μια λίγο διαφορετική φωτογραφία του Προέδρου της Γαλλίας.

Πρόκειται για έναν κλικ που τραβήχτηκε το 2019 στο Fort de Brégançon της Γαλλίας και σε αυτό φαίνεται ο Μακρόν με ένα ριγέ άσπρο, μπλε μαγιό - σορτσάκι και ένα απλό t-shirt. Μαυρισμένος και γυμνασμένος περπατά στην ακτή κρατώντας ένα μπουκάλι με νερό στα χέρια του.

Στον ίδιο λογαριασμό στο Instagram ανέβηκαν όμως σαν stories και ορισμένες φωτογραφίες του Μακρόν, από όταν ήταν ακόμα παιδάκι, αλλά και δύο στις οποίες τον βλέπουμε φοιτητή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ